Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 48 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Software: Nokia каза последно сбогом на Symbian и MeeGo
Пуснат 04 Яну, 2014 - 07:49

Nokia новини Планът на Nokia да спре поддръжка на Symbian и MeeGo вече е изпълнен. Краят на поддръжката на приложенията за Symbian и MeeGo в Nokia Store беше обявен официално чрез Twitter акаунта на Symbian Signed. Малко след придобиването на компанията от Microsoft, Nokia уведоми разработчиците, че от 1 януари 2014 г. няма да могат да предлагат нови приложения или да ъпдейтват вече съществуващите в Nokia Store за двете операционни системи, които все повече остават само в спомените на потребителите. С приключването на тази стъпка Nokia ще се съсредоточи само върху Windows Phone и бюджетната серия Asha.

Nokia Symbian MeeGo

„С нарастващите бизнес възможности за платформите Asha и Windows Phone прегледахме нашите програми за продуктово съдържание, за да можем да увеличим поддръжката за вас, нашите разработчици”, написа Nokia през октомври. „В резултат на това взехме решение, че трябва да се фокусираме и насочим инвестициите си изцяло към Asha и Windows Phone.”

Symbian беше операционната система, върху която Nokia изгради своя успех. Но след навлизането на силните конкуренти (Android и iOS), Nokia реши, че Symbian и MeeGo не са достатъчни, за да се справят с конкуренцията, и се насочи към Windows Phone.
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.