Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 42 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* GSM: Sony Xperia M4 Aqua във Виваком от следващата седмица
Пуснат 28 Май, 2015 - 17:21

Sony новини Sony Xpeia M4 Aqua ще бъде наличен за покупка в магазините на Виваком от следващата седмица. Моделът следва дизайна на серията Xperia Z – профилът му е 7.3 мм, а теглото – 136 гр. Това, което го отличава от много смартфони, е водо- и прахоустойчивостта му, гарантирана със сертификат IP65/68. Ключовите характеристики на M4 Aqua го правят добър избор за любителите на по-екстремни преживявания или авантюристични пътувания.

Sony Xperia M4 Aqua

Xperia M4 Aqua е оборудван с 5-инчов HD дисплей, 13MP основна и 5MP предна камера с широкоъгълен обектив, за да съберете повече приятели в селфи снимката. Ако не сте от потребителите, които обичат да се ровичкат в сериозен брой настройки на камерата, можете да изберете Superior Auto режим. Той опростява работата и автоматично разпознава до 52 различни сцени за кадри. Смартфонът работи с осемядрен 64-битов процесор Snapdragon 615, операционна система Android 5.0 и 2GB оперативна памет. Батерията е с капацитет 2400mAh, а чрез икономичните Stamina и Ultra Stamina режими издръжливостта й може да се оптимизира за сериозен период на ползване.

Sony Xperia M4 Aqua ще се предлага от 16.90 лева на месец с абонаментен план Net&Call XXL за две години. В момента таксата на програмата е 29.99 лева за целия срок.
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.