Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 61 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Software: Излезе LibreOffice 5.0 за Windows, Mac и Linux
Пуснат 06 Авг, 2015 - 08:00

Hesup новини От днес е достъпна за сваляне нова версия на популярния офис пакет с отворен код LibreOffice 5.0, съобщи разработчикът The Document Foundation.

LibreOffice 5.0 стъпва на успеха на фамилията продукти 4.x, които се ползват от над 80 млн. потребители по целия свят, вкл. големи организации в Европа и Южна Америка.

Новата версия идва със значителни подобрения в потребителския интерфейс, по-оптимално управление на екранното пространство и по-изчистен дизайн.

LibreOffice 5.0 Windows Mac Linux

В допълнение, LibreOffice 5.0 предлага по-добро взаимодействие с пакети като Microsoft Office и Apple iWork, благодарение на нови и усъвършенствани филтри за управление на нестандартни формати.

Разработчикът съобщава за подобрения във всеки модул на пакета и добавена поддръжка на 64-битови Windows системи – Vista и следващи версии.

Не на последно място, LibreOffice 5.0 работи по-стабилно, благодарение на многото тестове за откриване на потенциални сривове и бъгове при работа с документи.

LibreOffice 5.0 е достъпен за сваляне за трите най-популярни десктоп платформи – Windows, Mac OS X и Linux. Пакетът се разпространява напълно безплатно.
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.