Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 48 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Hardware: Всеки Samsung SUHD TV ще може да контролира SmartThings-съвместими устройства
Пуснат 31 Дек, 2015 - 11:02

Samsung новини Samsung обяви, че цялата гама от интелигентни телевизори на компанията ще бъде SmartThings-Ready през 2016 г. Освен това всеки един от премиум SUHD телевизорите на Samsung ще включва IoT хъб технология, която компанията разработва със SmartThings след закупуването й през 2014 г.

С други думи всеки Samsung SUHD TV ще бъде в състояние да контролира SmartThings-съвместими устройства, като умни крушки, ключалки и камери, без необходимостта от отделен 99-доларов SmartThings хъб в домашната мрежа.За целта се изисква безплатният SmartThings Extend USB адаптер, който ще добави ZigBee и Z-Wave протоколите за домашна автоматизация с Wi-Fi, който вече е вграден в умните телевизори на Samsung.

SmartThings приложението ще включва съчетания като Cinema Mood, който ще позволи на собствениците да приспособят осветлението и озвучението на телевизора, за да се създаде адекватно кино изживяване. Но Samsung предприема стъпки, за да направи SmartThings интеграцията безпроблемна за гледане и на телевизия, така че да не е нужно да влизате и излизате от приложението през цялото време.

Samsung ще демонстрира новите SmartThings - съвместими телевизори за първи път на най-голямото събитие за януари CES 2016 (6 - 9 януари).
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.