Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 49 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Hardware: Samsung влага $7,5 млрд. в гъвкави OLED панели
Пуснат 16 Яну, 2016 - 18:37

Samsung новини Ръководството на Samsung Display е одобрило план за инвестиции в размер на $7,47 млрд. за производство на гъвкави OLED панели, съобщи корейското издание ET News.

Тази година компанията ще похарчи между 2,49 и 3,2 млрд. долара, за да обезпечи производството на 30 хиляди панела месечно. Останалите средства ще бъдат инвестирани през 2017 г., в резултат на което обемът на производството ще нарасне до 45 хиляди месечно.

Samsung OLED Flexible

Samsung ще купи оборудването за производство и тестване на OLED панелите от компаниите AP Systems и HB Technology. Ключов клиент на гъвкавите дисплеи ще бъде Apple, която ще използва подобни панели в новите си мобилни устройства.

Твърди се, че договорът между Samsung и Apple вече е подписан. Още през октомври миналата година Samsung достави тестови образци на OLED панели за iPhone, а през ноември стана ясно, че се водят преговори за дългосрочни доставки.

Освен това Samsung Display ще инвестира допълнителни $823 млн. в производствено оборудване, за да удовлетвори търсенето на OLED панели от страна на китайски компании.
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.