Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 54 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* GSM: Samsung с 5.7% увеличение на приходите, благодарение на Galaxy S7 и S7 Edge
Пуснат 28 Апр, 2016 - 09:20

Samsung новини След като тази седмица Apple представи финансовите си резултати за първото тримесечие на 2016 г., днес ред дойде и на конкуренцията в лицето на Samsung. Компанията отчита 5.7% увеличение на общите приходи и неочакван скок на оперативната печалба. Това е много добър резултат за Samsung, но представлява само 24% от печалбите на Apple, които анализаторите определиха като разочароващи, пише AI.

Samsung Electronics отчита 5.81 млрд. щатски долара оперативна печалба, докато мобилното подразделение се радва на 3.38 млрд. долара. За сравнение - Apple отчита 13.98 млрд. оперативна печалба за същото тримесечие.

Samsung Galaxy S7 S7 Edge

Въпреки това Samsung надминава своите очаквания. Компанията очакваше 5.7 млрд. долара печалба, а реализира 5.81 млрд. долара.

Южнокорейската компания отдава ръстовете в печалбата и приходите на успешните продажби на Samsung Galaxy S7 и S7 Edge, "подобрен продуктов микс при мемори картите" и увеличените продажби на OLED панели.

Гигантът обеща да продължи с фокуса върху премиум смартфоните, но и с увеличаване на печалбата от бюджетните и устройства от среден клас.
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.