Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 49 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Software: Google ще обновява Android в движение
Пуснат 30 Авг, 2016 - 08:56

Google новини Google планира да пуска новите функции в Android веднага щом се появят, както това правят Microsoft и Apple, вместо да ги задържа до излизане на поредната версия на платформата, съобщи Ars Technica.

Традиционно, Google пуска нови версии на Android веднъж годишно – през 2014-та излезе Android 5.0 Lollipop, миналата година се появи Android 6.0 Marshmallow, а сега е актуална Android 7.0 Nougat. Няколко месеца след пускането на поредна версия излиза и голямо обновление, а след това – по-малки ъпдейти.С анонса на Android 7.0 Nougat разработчикът не прекрати публичните бета тестове на новите възможности на версията. Това означава, че Google ще продължи да развива Android 7.0 и регулярно да доставя на потребителите нови функции за тестване – така както правят Microsoft и Apple съответно с Windows Insider и Apple Beta Software Program.

Очаква се също така Google да пуска големи обновления на Android на всяко тримесечие – по ясен график. Твърди се, че с първото тримесечно обновление на Android 7.0 ще се появи Nexus Launcher, който изисква по-високо ниво на API – 25, докато в момента системата поддържа ниво 24.
Copyright© 2002-2023 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.