Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 52 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Software: Android 12 ще почиства дигиталния боклук, който приложенията оставят
Пуснат 23 Апр, 2021 - 10:18

Android новини Нов ден, нова функция в предстоящия Android 12. Този път става въпрос за автоматично изтриване на част от вашите приложения и всичката информация, която съдържат за вас и заемат на вашите устройства. Не се стряскайте обаче, причината за това е добра.

Освен че поставя приложението в състояние на дълбок сън, Android 12 ще премахва всички инсталационни и допълнителни файлове, които те заемат. Така на практика операционната система ще играе ролята на някой, който почиства вместо вас устройството ви. Разбира се, ако ползвате минимален брой приложения, няма да усетите полезността на тази функция, но тя ще се прояви, когато имате десетки инсталирани програми. Освен това новата опция ще бъде много полезна за бюджетни апарати, които имат малко налично място за съхранение.По този начин Android 12 ще постави акцент върху безопасността на потребителско и ефикасно изживяване. Вече знаем, че следващата ревизия ще отнема дадени разрешения от приложенията, ако те реално не се нуждаят от тях.

Наскоро ново проучване показа, че 36 процента от най-сваляните приложения в Play Store искат да използват камерата на вашето устройство по една или друга причина, а друга 1/3 искат да засичат вашето местоположение. Всяко пето от тези приложения пък иска разрешение да записва провежданите от вас разговори – нещо, което не би трябвало да се случва.
Copyright© 2002-2023 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.