Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 59 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Hardware: Galaxy Tab S8 – серия таблети от най-висок клас
Пуснат 15 Фев, 2022 - 10:27

Samsung новини Новата серия таблети Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ и първият в гамата Galaxy Tab S8 Ultra идват с усъвършенстван хардуер, функционалност от най-висок клас и безпроблемна свързаност с останалите продукти от екосистемата Galaxy. Моделът Ultra е най-големият Galaxy таблет, предлаган досега от Samsung.

Таблетите са предпочитани за видео разговори и стрийминг и поради това всяко от новите устройства на Samsung предлага подобрено изживяване с широкоъгълни предни камери, система от три вградени микрофона и смарт технология за автоматично кадриране за по-високо качество на видеоразговорите.Други възможности, които се откриват пред притежателите на Galaxy Tab S8, са мултитаскинг с подобрения Multi-Active Window и обновената версия на Samsung DeX, както и безопасно споделяне на файлове чрез Quick Share.

Серията Galaxy Tab S8 се отличава също с висока производителност, благодарение на супер бързия 4-нанометров процесор – най-бързия процесор в Galaxy таблет, и изключително чувствителен екран при работа със стилуса S Pen. Всичко това е събрано във впечатляващо тънкия корпус на таблетите, изграден от най-здравия алуминий, използван от Samsung – Armor Aluminum.
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.