Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 62 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* GSM: Galaxy S22 – в комбинация с Galaxy Watch4 на половин цена от А1
Пуснат 07 Юли, 2022 - 09:58

Samsung новини Серията смартфони Galaxy S22 е отличен избор за потребители, които търсят модерно „флагманско” изживяване. Сега всеки, който закупи Galaxy S22 Ultra, S22+ или S22 онлайн от a1.bg или от физически магазин на A1 до края на юли, може да добави смарт часовник Samsung Galaxy Watch4 или Watch4 Classic с 50% отстъпка.

Устройствата от серия Galaxy S22 притежават усъвършенствана камера с Nightography възможности за по-добри нощни фотографии и Adaptive Pixel технология за кадри със супер резолюция. Galaxy S22, Galaxy S22+ и Galaxy S22 Ultra идват с мощна батерия, ярък Dynamic AMOLED 2X дисплей за висока четливост на слънце и най-бързия 4-нм процесор в Galaxy устройство досега.Смарт часовниците Galaxy са познати на любителите на технологиите и здравословния начин на живот у нас. Те имат бърз процесор, направен по 5-нанометрова технология, и изцяло нов биоактивен сензор с тройна функция, който денонощно следи наситеността на кислород в кръвта, сърдечния ритъм и телесния състав.

Основните разлики между Watch4 и Watch4 Classic е в дизайна – Watch4 е с по-модерни черти и каишка от флуорoеластомер, докато Watch4 Classic е с класически привкус с въртяща се рамка и неръждаемо тяло.

Двата модела се предлагат в по-компактен и по-голям размер – 40 мм и 44 мм (Watch4) и 42 мм и 46 мм (Watch4 Classic). И в двата случая по-големият е с 1,4-инчов Super AMOLED екран, а по-малкият – с 1,2-инчов. Наличен е също NFC чип, който поддържа Google Pay – така можете да използвате часовника си вместо банкова карта.
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.