Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 48 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* GSM: Apple удържа цените на iPhone въпреки инфлацията
Пуснат 13 Сеп, 2022 - 10:26

Apple новини Миналата сряда Apple представи нови смартфони и смарт-часовници. Направи впечатление, че компанията не вдигна цената на iPhone, а по отношение на техническите характеристики заложи на сигурността.

Новите модели от флагманската линия, iPhone 14 и iPhone 14 Plus, идват с чипове A15. Освен това смартфоните са оборудвани с екрани Ceramic Shield. Диагоналът им спрямо старите модели също е увеличен – съответно до 6,1 и 6,7 инча.Apple обяви още, че камерите на новите айфони имат по-добро цветопредаване, фокусиране, стабилизация и снимане в движение. Предната камера получава и нова функция – автофокус.

За първи път iPhone предлага сателитна свързаност, която обаче може да се използва само за спешни повиквания и текстови съобщения. Функцията ще стане достъпна от ноември в САЩ и Канада. С помощта на приложението FindMy потребителите ще могат да могат да споделят местоположението си чрез сателит, когато нямат друга връзка.

iPhone 14 идва на същата цена като миналогодишните модели iPhone 13 – $799. Моделът iPhone 14 Plus ще се продава за $899. Предварителните поръчки започнаха на 9 септември. iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max на цени съответно $999 и $1099 излизат в продажба на 16 септември.
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.