Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 193 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Internet: Yettel TV доставя емоциите от EURO 2024 със специално предложение за феновете на футбола
Пуснат 06 Юни, 2024 - 11:16

Yettel новини С наближаването на Европейското първенство по футбол Yettel TV осигурява страхотна възможност за всички любители на футбола. До края на юли Yettel предлага интерактивна телевизия за 1 лев на месец за първите шест месеца с включени спортните канали на MAX Sport и DIEMA XTRA за 3 месеца, при сключване на двугодишен абонамент. Клиентите на оператора могат да закупят и телевизор на лизинг, като през първите три месеца няма да се дължат лизингови вноски.

Yettel TV може да се използва навсякъде в България, където има достъп до интернет. Потребителите могат да комбинират телевизионната услуга с Интернет за дома от Yettel или да ползват свързаност от друг доставчик.Интерактивната телевизия на Yettel се предлага в два основни пакета – TV Favorite, който включва над 100 ТВ канала и TV MAX с над 200 ТВ канала. И двата пакета могат да бъдат гледани на различни устройства едновременно, а цените им, след изтичане на промоционалния шестмесечен период, са 20,99 лева на месец за TV Favorite и 27,99 лева на месец за TV Max.

Yettel TV предлага различни възможности за гледане на интерактивна телевизия. Услугата работи на всеки телевизор чрез Smart TV Box, на смартфони с мобилното приложение Yettel TV, което е достъпно за Android и iOS и на компютър от tv.yettel.bg. Платформата е налична и за смарт телевизори Samsung и LG, както и различни марки телевизори с операционна система Android (като Sony, TCL, Philips и др.), произведени след 2019 г., което на практика включва почти всички популярни марки смарт телевизори на пазара.

Услугата предлага всички основни функции на интерактивната телевизия - пауза, пускане отначало, превъртане до 7 дни назад, запис на съдържание.. Платформата има модерен дизайн с изключително интуитивен интерфейс за бърза и лесна навигация. Потребителите могат да се възползват от детайлна програма, която предлага и допълнителна информация за включените предавания.
pinterest vkontakte instagram tiktok threadsCopyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh