Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 207 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Hardware: HP: печатът намаля с 20% след пандемията
Пуснат 09 Юни, 2024 - 15:13

HP новини Все по-малко и по-малко страници се отпечатват у дома и в офиса, което представлява предизвикателство за корпорацията HP и нейните конкуренти. Говорейки на 40-ата годишна конференция за стратегически решения на Bernstein, шефът на HP Енрике Лорес призна натиска, пред който е изправен печатният отдел – броят на отпечатаните страници е спаднал с една пета.

„В офис пространството очевидно количеството страници, които се отпечатват, е по-малко, отколкото преди пандемията”, каза Лорес пред технологичните инвеститори, цитиран от The Register. „И това наистина се дължи на хибридната работа. Има по-малко хора в офиса всеки ден и това е намалило броя на страниците”.„Използвам страниците като прокси, защото в зависимост от това какво се случва със страниците, в крайна сметка се случва и с устройствата. Преди пандемията нашите оценки бяха, че ще видим 20 процента намаление на печата. Гледахме числата… и горе-долу тук сме”, допълни Лорес.

По отношение на потребителите, които печатат у дома, „по време на пандемията видяхме скок на отпечатаните страници и оттогава броят на страниците намалява”, добави той. Нивата обаче не са неочаквани, по неговите думи.

Индустриалната клиентска база е „засегната през последните две или три години от намаляване на капиталовите инвестиции”, но се забелязва възстановяване, като тези клиенти отпечатват повече етикети и опаковки, разкри Енрике Лорес.
pinterest vkontakte instagram tiktok threadsCopyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh