Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 201 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* GSM: Флагманите на Apple, Samsung и Huawei с удължена 3-годишна гаранция от А1
Пуснат 10 Юни, 2024 - 14:15

A1 новини А1 предлага най-търсените модели смартфони на Samsung, Apple и Huawei с удължена гаранция от 2+1 години през юни. Офертата е валидна за избрани модели и важи през целия месец до изчерпване на количествата.

Едни от най-желаните предложения от технологичните гиганти ще бъдат на разположение за закупуване от потребителите с план от А1.Сред селекцията смартфони попадат последните няколко генерации на Apple. Най-новият iPhone 15 Pro Max 256 GB притежава 6,7-инчов Super Retina XDR OLED дисплей и работи с революционния процесор Apple A17 Pro. Тройната основна камера (48MP+12MP+12MP) и селфи камерата (12MP) гарантират качествено заснемане и споделяне на важните моменти в живота.

Samsung Galaxy S24 Ultra е последният модел на корейския технологичен гигант. Освен с изключителната производителност на процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, смартфоните от серията са оборудвани с Galaxy AI – набор от функции с изкуствен интелект, които предлагат превод в реално време, редакция на снимки и редица други улеснения за потребителите.

През юни Huawei Pura 70 също идва с 3-годишна удължена гаранция от А1. Смартфонът е снабден с 6,6-инчов дисплей с 2500 нита пикова яркост и 1-120 Hz адаптивна честота на опресняване. Издръжливото стъкло Kunlun повишава устойчивостта при падане със 100%, което спестява тревогите за всички онези дребни ежедневни злополуки.

Благодарение на Ultra Lighting основната камера и перископната телефото камера с 5x оптично увеличение, може да уловите всички важни мигове и красиви пейзажи, независимо от това колко отдалечени са те.
pinterest vkontakte instagram tiktok threadsCopyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh