Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 23 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Sony новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   1234567891011121314   >

Games: Sony планира геймърска конзола-телефон
Sony новини Японският гигант Sony планира да пусне на пазара геймърска конзола с функции на телефон.

Необикновеният модел на популярната конзола PSP ще включва телефон от Sony Еricsson, съобщава Nikkei Business Daily. За целта компанията формира екип от специалисти за разработка на новия продукт.

Публикувано 29 Юни, 2009 - 17:31 Още... 'Sony планира геймърска конзола-телефон' (464 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Сони представи нови BRAVIA телевизори за домашна развлекателна мрежа
Sony новини Full HD качество на картината, тънък минималистичен дизайн „Draw the Line” и новаторски еко-функции са акцентите в новите модели

На специално събитие в хотел “Holiday Inn Sofia”, Сони България представи новата гама BRAVIA телевизори-модели 2009 на българския пазар. Красивото портфолио от модели предлага вълнуващи начини за достъп, споделяне и наслаждаване на мултимедийното съдържание. Това е и „най-зелената” гама от LCD телевизори на Sony, изпълнена с новаторски екофункции.

Hardware: Sony под силен натиск от корейски конкуренти
Sony новини Японският електронен гигант Sony пострада повече от други компании в условията на икономическа рецесия. Загубите на корпорацията за 2008 година се очаква да възлязат на 2 милиарда евро, като една от основните причини за това е конкуренцията от страна на корейските производители Samsung и LG, смятат анализатори от Macquarie Securities.

Миналата седмица Sony назначи за първи път в историята си чужденец за президент. Американецът Хауърд Стрингър ще се опита да придаде повече динамика на Sony и да намали тежестта на администрацията.

Публикувано 13 Мар, 2009 - 17:13 Още... 'Sony под силен натиск от корейски конкуренти' (2298 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Американец оглави Sony за първи път
Sony новини Американецът от британски произход Хауърд Стрингър ще поеме управлението на Sony от досегашния президент Риоджи Чубачи. Промяната ще влезе в сила от 1 април, когато излиза новият финансов отчет на компанията, съобщи Асошиейтед прес.

За първи път в историята си японският електронен гигант назначава чужденец за президент. В момента Стрингър оглавява борда на директорите на Sony, като същевременно изпълнява функциите и на изпълнителен директор.

Публикувано 28 Фев, 2009 - 15:33 Още... 'Американец оглави Sony за първи път' (686 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Слух: Sony минава на Intel в конзолите за игри
Sony новини Sony възнамерява да използва процесори на Intel в следващото поколение конзоли за игри PlayStation 4. Според слуховете, на които даде гласност CNET News, става въпрос за графичния чип Larrabee.

Публикация в британския сайт The Inquirer твърди, че японският гигант е предпочел Larrabee пред чиповете на Nvidia за графиката на PS 4. В момента конзолата за игри използва и клетъчен процесор, разработен съвместно от IBM, Sony и Toshiba.

Публикувано 09 Фев, 2009 - 18:52 Още... 'Слух: Sony минава на Intel в конзолите за игри' (621 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Sony добавя "карнавални" цветове на PSP
Sony новини Sony ще започне да произвежда конзолата PlayStation Portable в повече цветове. Новия модел PSP-3000 вече е наличен в "карнавалните" - Син, Червен, Жълт и Зелен цвят. Всички модели се очакват през март месец 2009 и началната им цена ще бъде ¥19,800 (около $223), или с 4GB Memory Stick и 2200mAh батерия за ¥24,800 (около $279). Сони ще предлага също така и специални чанти които да са съобразени с новите цветове.

Публикувано 26 Яну, 2009 - 22:32 Още... 'Sony добавя "карнавални" цветове на PSP' (105 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Sony на загуба за първи път от 14 години
Sony новини Sony предупреди инвеститорите, че за първи път от 14 години насам ще отчете загуба. Очаква се японският гигант в потребителската електроника да обяви 2,9 милиарда долара оперативна загуба, според Ройтерс.
Компанията търпи загуби от намаляло търсене на нейните продукти и от силната йена. Днес Sony ще обяви подробен план за преструктуриране на дейността си.

Публикувано 22 Яну, 2009 - 19:31 Още... 'Sony на загуба за първи път от 14 години' (1014 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Sony отказа да прави OLED-екрани за мобилни
Sony новини Компанията Sony възнамерява да се съсредоточи върху производството на OLED-панели за телевизори и не планира да прави OLED-екрани с малък диагонал за монтаж например в мобилни телефони.
Това обяви президентът на Sony Electronics Стан Глазгоу, цитиран от електронното издание TechRadar.

Публикувано 24 Ное, 2008 - 17:39 Още... 'Sony отказа да прави OLED-екрани за мобилни' (896 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Първият 200-херцов телевизор е на пазара
Sony новини Първият в света 200-херцов LCD телевизор вече е достъпен на българския пазар. Motionflow 200Hz BRAVIA LCD на Sony налага нови стандарти в качеството на изображенията и забавленията, посочиха от местния офис на компанията.

Използвайки софистицирани алгоритми, системата Motionflow 200Hz, интегрирана в модела Z4500, възпроизвежда “най-спокойното и ясно движение, постигано някога от LCD телевизор”, твърдят от производителя.

Публикувано 11 Ное, 2008 - 21:09 Още... 'Първият 200-херцов телевизор е на пазара' (808 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Sony очаква двойно по-малка печалба
Sony новини Японският производител на потребителска електроника Sony прогнозира двойно по-малка годишна печалба. До края на финансовата година през март 2009 г. оперативният положителен резултат ще намалее с 57% до 200 млрд. JPY (2 млрд. USD) спрямо 470 млрд. JPY (4.8 млрд. USD) за същия период на 2007 г.

Публикувано 24 Окт, 2008 - 16:51 Още... 'Sony очаква двойно по-малка печалба' (420 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   1234567891011121314   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.