Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 26 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Lenovo новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   12345678   >

GSM: Lenovo Moto M: чист софтуер и метален дизайн в средния клас
Lenovo новини Още в първите месеци след старта си през 2013 серията смартфони Moto показа, че не е невъзможно да се постигне баланс между цена, спецификации и приятен софтуер. Години по-късно, когато Moto вече е част от Lenovo, традицията не е нарушена. Moto M е моделът, който застава в центъра на семейството, между бюджетните Moto G и флагмана Moto Z. В тази си позиция той покрива всичко, което може да се иска от него, като комбинира приятен дизайн с добри спецификации и прилична цена.

Публикувано 18 Мар, 2017 - 11:56 Още... 'Lenovo Moto M: чист софтуер и метален дизайн в средния клас' (2324 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: CES 2017: Lenovo Smart Assistant е нов достъпен конкурент на Amazon Alexa
Lenovo новини Lenovo иска да направи смарт технологиите достъпни и една от основните цели на компанията е да ги пренесе в повече домакинства. След поредица от проучвания върху потребителските нужди и всекидневни битови затруднения, от Lenovo създават Smart Assistant, нов личен дигитален асистент с облачни гласови услуги, базирани на Amazon Alexa.

GSM: Lenovo се отказва от бранда си при смартфоните
Lenovo новини Lenovo ще прекрати продажбата на смартфони със собствения си бранд. Китайският гигант ще заложи на придобитата марка Moto, съобщи Gizmochina.

Твърди се, че подразделението за смартфони Lenovo ще се влее в Moto и всички бъдещи устройства ще се предлагат именно под този бранд. Според изпълнителния директор на Ян Янчинг, брандът Lenovo Mobile ще продължи да съществува.

Публикувано 09 Ное, 2016 - 11:10 Още... 'Lenovo се отказва от бранда си при смартфоните' (270 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: РС пазарът с 5,7% спад, Apple слиза на пето място
Lenovo новини В периода юли-септември са реализирани 68,945 млн. готови РС-та, в сравнение със 79,098 млн. броя за същия период на миналата година, когато пазарът отбеляза спад от 7,7%.

РС пазарът намалява за осмо поред тримесечие, като това е най-дългият период на спад в историята, отбелязва Gartner.

Водещ доставчик на РС остава китайската компания Lenovo, която е продала през тримесечието 14,434 млн. РС и заема 20,9% от пазара. Година по-рано Lenovo имаше 20,2% дял с продажби в размер на 14,789 млн. броя.

Публикувано 13 Окт, 2016 - 13:55 Още... 'РС пазарът с 5,7% спад, Apple слиза на пето място' (1081 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Lenovo Phab 2 Pro идва през ноември с първата в света Tango камера
Lenovo новини Lenovo Phab 2 Pro трябва да бъде представен през ноември, според CNET. Смартфонът е по-широко известен като първото “Tango” устройство, което използва технологията за разширена реалност на Google. Клей Бейвор, ръководител на Google VR потвърди за освобождаването на устройството, което трябваше да бъде представено през лятото.

Най-интересната част на Phab 2 Pro е широкоъгълната и дълбочинна Tango камера, която има 16MP сензор. Tango ще позволи на потребителите да картографират физически пространства, които ще могат да се припокриват с виртуални ефекти. Тази технология ще даде възможност за създаване на съвсем нови видове приложения и експерименти, които преди това не са били възможни.

Hardware: Lenovo ще анонсира нов Moto 360 часовник и таблети на IFA 2016
Lenovo новини Lenovo се подготвя за поредица интересни анонси, които да направи по време на изложението IFA 2016 в Берлин. Всъщност новите продукти трябва да бъдат показани на специално събитие, което компанията е насрочила за 31 август и да бъдат демонстрирани на самото изложение.

Публикувано 12 Авг, 2016 - 09:02 Още... 'Lenovo ще анонсира нов Moto 360 часовник и таблети на IFA 2016' (1000 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Lenovo сключи мащабна сделка с JD.com
Lenovo новини Най-големият производител на компютри в света, Lenovo, сключи договор за партньорство с водещия китайски интернет търговец JD.com, за да увеличи продажбите си в страната, която се явява най-големият пазар в света, предаде агенция Синхуа.

Съгласно споразумението, през следващите три години Lenovo планира да продаде с помощта на JD.com свои продукти на обща стойност 60 млрд. юана (около 9 млрд. долара). Двете компании ще работят съвместно в сферата на маркетинга и развитието на интернет търговията.

Публикувано 01 Авг, 2016 - 09:26 Още... 'Lenovo сключи мащабна сделка с JD.com' (491 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Lenovo изкупува дела на NEC в съвместната им РС фирма
Lenovo новини Японската компания NEC ще продаде на Lenovo голяма час от своя дял в съвместното им предприятие за персонални компютри, съобщи агенция Nikkei. Твърди се, че NEC ще получи 20 млрд. йени (около 195 млн. долара), които възнамерява да инвестира в други свои бизнеси.

Джойнт венчърът Lenovo NEC Holdings се занимава с производство на персонални компютри под търговските марки NEC и Lenovo. Съгласно договора между двете компании, сключен през 2011 г., Lenovo притежава 51% от акциите в предприятието, а NEC – останалите 49%.

Публикувано 05 Юли, 2016 - 08:36 Още... 'Lenovo изкупува дела на NEC в съвместната им РС фирма' (510 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Lenovo връща Motorola на българския пазар ексклузивно в магазините на VIVACOM
Lenovo новини Водещият производител на смартфони Motorola, от 2014-та собственост на глобалната компания Lenovo, се завръща на българския пазар с нови модели, ново име и нова технология ексклузивно във VIVACOM. МОТО, както наскоро се преименува брандът, ще бъде предлаган в мрежата на VIVACOM с три уникални модела в различен клас - достъпният Moto G 16GB, стилният Moto X Play и флагмана в серията - Moto X Force.

Moto X Force се отличава с 5.4” AMOLED дисплей, който позволява на потребителите да се насладят максимално на качеството на картината. За създаването на перфектни снимки се грижат 21 MP основна и 5 MP селфи камера. Процесорът е четириядрен 2.0GHz & четириядрен 1.5GHz, с 3GB RAM. Операционната система е Android v5.1.1 (Lollipop). Moto X Force идва с нечуплив дисплей и с отблъскващо водата нано покритие, и вече се предлага на цена от 38.90 лв. на месец със Smart XL в магазините на VIVACOM.

GSM: Lenovo Lemon 3 е нов бюджетен смартфон със Snapdragon 616 и 1080p дисплей
Lenovo новини Lenovo представи тази седмица нов бюджетен смартфон, който носи името Lemon 3 и предлага Qualcomm Snapdragon 616 процесор.

Устройството пристига с 5-инчов дисплей, 2 GB оперативна (RAM) памет и 16 GB вградена, която може да бъде увеличена посредством microSD слот.

<   12345678   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.