Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 58 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Samsung новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   12345678910111213141516171819202122   >

GSM: 5G мрежа на Samsung e 30 пъти по-бърза от LTE
Samsung новини Samsung съобщи за проведени тестове с мрежа от пето поколение (5G), при които е постигната 30 пъти по-висока скорост на предаване данни, в сравнение мрежите от четвърто поколение (4G) по технология LTE.

В тестовете 5G мрежата е достигнала скорост 7,5 гигабита в секунда (Gbps) или 940 мегабайта в секунда (MB/s), което е рекорд в досегашните изпитания, твърдят от корейската компания.

Публикувано 18 Окт, 2014 - 17:52 Още... '5G мрежа на Samsung e 30 пъти по-бърза от LTE' (867 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Над 500 филма и 6 ТV канала от Samsung и Filmbox Live
Samsung новини Услугата Filmbox Live е част от новата вълна интелигентни решения, с които можете да гледате филми и телевизия на повече от едно устройство. Освен на мобилни устройства и десктоп компютри платформата е достъпна и на вашия умен телевизор благодарение на Samsung и разработчиците на SmartTV приложения.

Публикувано 30 Сеп, 2014 - 12:54 Още... 'Над 500 филма и 6 ТV канала от Samsung и Filmbox Live' (1233 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Samsung се оттегля от пазара на лаптопи в Европа
Samsung новини Корейският ИТ гигант Samsung прекратява продажбите на ноутбуци в Европа. В интервю за PC Advisor представител на компанията определя Европа като специфичен пазар и уверява, че Samsung ще продължи да продава лаптопи на останалите пазари по света.

По-рано няколко други медии, вкл. CNET и GigaOm, съобщиха за оттеглянето на Samsung от европейския пазар на мобилни компютри. В началото на септември немският сайт All About Samsung информира за спиране на продажбите на ноутбуци Samsung в Германия, като предположи, че компанията ще се съсредоточи в бизнеса с таблети.

Публикувано 25 Сеп, 2014 - 08:22 Още... 'Samsung се оттегля от пазара на лаптопи в Европа' (826 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Samsung започва производство на тристранни AMOLED екрани
Samsung новини Samsung започна пробно производство на тристранни дисплеи за използване в мобилни устройства с нестандартна форма, при който екранът обхваща и страничните части на смартфона.

Новите дисплеи са изпълнени по технология AMOLED – активна матрица на базата на органични светодиоди. На този етап Samsung ще произведе само ограничен брой подобни дисплеи.

Публикувано 11 Авг, 2014 - 10:27 Още... 'Samsung започва производство на тристранни AMOLED екрани' (722 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Samsung замисля 7-инчов смартфон
Samsung новини Производителите на смартфони все по-често създават устройства с големи екрани, които се доближават до компактните таблети. Подобни модели се наричат таблетфони или фаблети и според анализанори са една от основните причини за спада в продажбите на таблети в последните месеци.

В потвърждение на тази тенденция, Samsung планира да пусне ново попълнение в линията смартфони Galaxy – моделът ще има невероятно голям, 7-инчов екран. SM-T2558 е забелязан от SamMobile на сайта на Федералната комисия по комуникации (FCC).

Публикувано 31 Май, 2014 - 13:01 Още... 'Samsung замисля 7-инчов смартфон' (636 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Продажбите на Samsung Galaxy S5 достигнаха 11 млн. бройки
Samsung новини Ако можем да се доверим на информацията на Джей Кей Шин, изпълнителен директор на Samsung, Galaxy S5 се радва на отличен прием от потребителите. Новината се появи в The Wall Street Journal, пред които Шин споделя, че компанията вече е продала 11 млн. бройки от най-новия си флагман. Продажбите на телефона започнаха през април. Това е по-добър резултат от този, които постигна Galaxy S4 – за същия период миналогодишният модел достигна до 10 млн. бройки. Тези резултат предвещават увеличение на пазарния дял на Samsung на пазара за смартфони, но и по-високи приходи.

Публикувано 16 Май, 2014 - 08:32 Още... 'Продажбите на Samsung Galaxy S5 достигнаха 11 млн. бройки' (554 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: И Galaxy S5 mini ще е водоустойчив
Samsung новини Миналата година от Samsung пуснаха един чудесен телефон – Galaxy S4 Active, който се отличи с високи параметри, но и беше напълно водо- и прахоустойчив. Тази година корейският производител има по-различна стратегия и приложи тази допълнителна защита направо във флагмана Galaxy S5. Тъй като mini моделите се превърнаха в нещо стандартно, тази година също очакваме подобен продукт. Интересно е, че този път този "по-скормен флагман" също ще бъде водоустойчив.

Публикувано 28 Апр, 2014 - 08:17 Още... 'И Galaxy S5 mini ще е водоустойчив' (621 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Samsung се откъсва при смартфоните
Samsung новини Корейският гигант Samsung увеличи дела си на пазара за смартфони, сочи проучване на TrendForce. Благодарение на широката гама от устройства в средния и ниския клас, делът на компанията е нараснал от 31,8% през четвъртото тримесечие на 2013 г. до 34,9% през първото тримесечие на текущата година.

Второ място държи Apple, но при нея се наблюдава сериозно отстъпление – пазарният й дял е намалял от 19,4% до 13,6%. Анализаторите очакват по-нататъшно отслабване на позициите на Apple, докато не излезе нов модел на iPhone, който се очаква през втората половина на 2014 г.

Публикувано 18 Апр, 2014 - 12:34 Още... 'Samsung се откъсва при смартфоните' (915 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Започнаха продажбите на Galaxy S5
Samsung новини Малко след излизането на Galaxy S4 започнаха слуховете за следващия флагман. В продължение на месеци информацията за бъдещия флагман ни заливаше – някои попадения бяха точни, но други се приземиха твърде далеч от целта. Спекулациите продължиха до самото му представяне, което се проведе в рамките на Световния мобилен конгрес. Днес се състоя и световната премиера на Galaxy S5, която не подмина и България.

Публикувано 11 Апр, 2014 - 13:07 Още... 'Започнаха продажбите на Galaxy S5' (1665 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Руските министри сменят iPad с таблети на Samsung
Samsung новини Дали заради санкциите от САЩ във връзка с Крим или по друга причина, но правителството на Русия замени ползваните досега таблети iPad с устройства на Samsung.

Министърът на съобщенията Николай Никифоров твърди, че тази стъпка е продиктувана по технически съображения и не е отговор на санкциите на САЩ, предаде ИТАР-ТАСС.

Публикувано 27 Мар, 2014 - 17:21 Още... 'Руските министри сменят iPad с таблети на Samsung' (883 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   12345678910111213141516171819202122   >
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.