Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 48 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Samsung новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   12345678910111213141516171819202122   >

Hardware: Samsung обещава двуядрени смартфони и нови таблети през февруари
Samsung новини По традиция мобилният конгрес е предпочитаното от основните производители на телефони място за представяне на новите им продукти. Това важи и за Samsung, които обещават през февруари да ни предложат много изненади. Според думи на оглавяващият мобилното поделение на компанията - Шин Йонг-кюн, казани на CES 2011, по време на мобилния конгрес в Барселона, Samsung се кани да анонсира двуядрени смартфони и следващо поколение таблети. Звучи интересно, тъй като най-вероятно ще видим наследниците на популярни модели като Samsung Wave и Galaxy S, но според Шин не е изключено да бъдат представени и модели с Windows Phone 7 с 4G LTE възможности. Пресконференцията на Samsung в Барселона ще е на 13 февруари.

GSM: 10 милиона продадени бройки на Samsung Galaxy S
Samsung новини През юли месец миналата година, от Samsung прогнозираха, че ще продадат 10 милиона мобилни устройства Galaxy S. Естествено, доста анализатори бяха скептично настроени към твърдението на компанията.

След по-малко от седем месеца, обаче, от Samsung съобщиха, че са постигнали целта си. Според данните на Samsung Tomorrow, четири милиона мобилни устройства Galaxy S са били продадени на територията на Северна Америка, 2.5 милиона бройки са продадени в Европа, 2 милиона в Азия, а останалите бройки са разпределени в другите краища на света.

Публикувано 04 Яну, 2011 - 19:47 Още... '10 милиона продадени бройки на Samsung Galaxy S' (727 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Samsung с цел да изпревари Nokia
Samsung новини В рамките на три години Samsung възнамерява да изпревари Nokia и да стане най-големият производител на мобилни телефони в света.

Решаваща в плана на корейската компания ще бъде 2011 година, става ясно от интервю на висш ръководител на Samsung, публикувано в Korea Times.

Samsung отчита постоянен ръст в продажбите на мобилни устройства. За да отговори на засиленото търсене, компанията реши да увеличи производствените си мощности в Китай и Виетнам.

Публикувано 02 Яну, 2011 - 19:25 Още... 'Samsung с цел да изпревари Nokia' (611 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Samsung Galaxy Tab достигна 1 милион продажби
Samsung новини Само преди две седмици Samsung обяви, че Galaxy Tab регистрира 600 000 продажби. Сега вече Android таблетът е бил продаден 1 милион пъти в целия свят. Това постижение го превръща в най-популярния продукт от този тип на пазара. Любопитното е, че Samsung очакваше да отчете този праг в продажбите едва в края на годината, но това се случи около месец по-рано от предвиденото. Сега производителят се надява до Нова година да успее да реализира поне 1,5 милиона продажби.

Публикувано 06 Дек, 2010 - 01:30 Още... 'Samsung Galaxy Tab достигна 1 милион продажби' (522 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: 600,000 броя Samsung Galaxy Tab продадени първия месец
Samsung новини Таблета Samsung Galaxy Tab се продава забележително, отбелязва доклад на Korea Herald. Откакто беше пуснат миналия месец, от устройството бяха продадени 600,000 бройки в 30 страни от цял свят.

Продажбите на iPad са близо милион за месец, успеха на Samsung показва че на пазара има място и за друг добър таблет. Изпълнителния директор очаква продадени 1 милион броя до края на годината, а компанията очаква най-голямо увеличение на продажбите през 2011 година.

Публикувано 29 Ное, 2010 - 11:03 Още... '600,000 броя Samsung Galaxy Tab продадени първия месец' (84 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Samsung анонсираха две нови серии ноутбук системи
Samsung новини Корейският гигант обяви, че възнамерява да предложи на пазара две нови линии ултра-портативни, мобилни системи. Сериите SF и NF имат амбициозната цел да поставят нови стандарти в този сегмент от пазара.

Всяка от тях включва няколко модела както следва:

Публикувано 02 Сеп, 2010 - 17:18 Още... 'Samsung анонсираха две нови серии ноутбук системи' (1486 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Samsung Galaxy Tab ще бъде представен на 2 септември в Берлин
Samsung новини Samsung официално потвърди устройството, като публикува онлайн кратко видео, с което ни подготвя за премиерата му на 2 септември на изложението IFA в Берлин. Клипът потвърждава и някои от възможностите на Galaxy Tab - ще има екран с диагонал 7", ще работи с Android 2.2, ще разполага с две камери, ще поддържа видеоразговори и ще възпроизвежда HD видео. Повече подробности очаквайте през следващата седмица.

Публикувано 29 Авг, 2010 - 16:16 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Новите Samsung EcoGreen F4EG твърди дискове: просторни и „зелени”
Samsung новини За момента новата серия HDD устройства включва само два модела – с максимален обем съответно 1.5 и 2 ТB. За разлика от предшествениците си EcoGreen F3EG консумират около 23% по-малко енергия в режим на очакване (standby).

И двата нови диска са екипирани с 32 MB кеш памет и използват SATA 3.0 GB/s интерфейс. Поддържат се също така технологиите Native Command Queuing (NCQ), SilentSeek и NoiseGuard (за намаляване нивото на работен шум). Скоростта на въртене на шпиндела е 5400 об/мин.

GSM: Samsung Xcover разполага с батерия за 67 дни в режим на готовност
Samsung новини До момента Philips държа рекорда за телефони с най-издръжливи батерии със серията си Xenium. Samsung обаче направо ги задминават с техния модел Xcover Е2370, чиято батерия издържа цели 67 дни в режим на готовност и 22 часа, ако говорите. Освен това телефонът е устойчив на външни влияния (сертифициран по стандарта iP54), но пък за сметка на това е от нисък клас и не можете да го използвате за много сложни операции освен за обаждания и изпращане и приемане на съобщения. Въпреки това има FM радио, музикален плеър, VGA камера, Bluetooth, фенерче и слот за допълнителна памет. Очакваме го на пазара в Европа през следващия месец на цена под 100 евро.

GSM: Samsung пуска вариант на модела Star с мобилна телевизия
Samsung новини Телефонът Star на Samsung е един от най-продаваните в портфолиото на компанията и след като представиха негов вариант с Wi-Fi, корейците са готови да ни изненадват с още един. Той се казва Star TV (S5233T) и разполага с тунер за най-обикновена аналогова ефирна телевизия. Телефонът вече се продава в Югоизточна Азия и включва ТВ приемник, осигурен от Telegent Systems. Иначе Samsung са поработили и върху интерфейса и каналите се сменят с обикновен жест, като има и възможност за запис на предаване или запазване на отделни кадри.

Публикувано 20 Мар, 2010 - 04:04 Още... 'Samsung пуска вариант на модела Star с мобилна телевизия' (40 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   12345678910111213141516171819202122   >
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.