Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 55 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Android новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   123456789   >

Cars: Android Auto влиза в още 40 модела коли
Android новини Платформата Android Auto ще се появи в 40 нови модела коли през 2016 г., стана ясно на конференцията Ubiquity Developer Summit в Сан Франциско. Новината съобщи Даниел Хол, мениджър продукти в Google.

Android Auto позволява на водачите и пътниците да ползват мобилни приложения и устройства под управление на Android чрез автомобилната мултимедийна система. Корейската компания Hyundai първа въведе Android Auto в своите коли.

Публикувано 18 Яну, 2016 - 16:35 Още... 'Android Auto влиза в още 40 модела коли' (627 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android N ще поддържа много прозорци
Android новини В следващата версия на Android, известна с кодово име Android N, Google ще добави пълноценна поддръжка на много прозорци, т.е. възможност за отваряне на две приложения едно до друго и работа с тях.

Работата по новата функционалност върви на пълен ход, съобщи в Reddit един от участниците в екипа, ангажиран с таблета Pixel C. Друга новост е, че всички бъдещи устройства на Google – Nexus 6P и 5X, Chromebook Pixel и Pixel C – ще имат порт USB-C.

Публикувано 14 Дек, 2015 - 18:21 Още... 'Android N ще поддържа много прозорци' (613 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Нов щам зловреден софтуер за Android е почти невъзможен за премахване
Android новини Понякога компютърните вируси са толкова всеобхватни, че е по-лесно да преинсталирате софтуера на вашия компютър, отколкото да се опитвате да чистите заразените файлове. Но днес най-масовите устройства в света са смартфоните с операционната система Android и логично хакерите насочват своите усилия именно към тази мобилна платформа.

Специалисти от компанията Lookout, които следят за зловреден софтуер в Android са открили, че има засилена тенденция хакерите да крият свотие вируси в популярни приложения, с които тихо получават достъп до телефона ви и се загнездват дълбоко в операционната система. А когато това се случи, вие сте в сериозна беда. Ако не можете да преминете през инсталиране на пресен ROM или внимателно да промените системните файлове, може да е най-лесно просто да замените устройството, защото възстановяване на фабричните настройки няма да свърши работата.

Software: До две години Android става платформа и за лаптопи
Android новини Въпреки че Google не е потвърдил официално намерението си да обедини своите операционни системи Android и Chrome OS, мнозина анализатори са на мнение, че в последните две години компанията работи именно в това направление.

Поредна публикация в Уол Стрийт Джърнъл твърди, че обединената платформа под името Android ще стане достъпна за широката аудитория през 2017 г., но тестови версии за избрани потребители ще излязат по-рано.

Публикувано 31 Окт, 2015 - 08:51 Още... 'До две години Android става платформа и за лаптопи' (1280 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Commodore се завръща с Android фаблет
Android новини Подобно на възраждането на (бранда) Правец, двама италиански предприемачи решават да използват името на легендарната компания Commodore за модерен продукт. В случая той е фаблет — Commodore PET.

Wired предава, че ентусиастите са купили правата за името Commodore в редица страни, което надали е било особено трудно, имайки предвид че компанията фалира още през 1994 г. Смартфонът разполага с 5.5-инчов 1080p дисплей, 13MP задна камера с максимална светлосила от f/2.0, 1.7GHz-ов осемядрен процесор Mediatek и 3000mAh батерия.

Публикувано 16 Юли, 2015 - 13:04 Още... 'Commodore се завръща с Android фаблет' (462 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Word, Excel и PowerPoint вече и за Android телефони
Android новини Популярните офис приложения Word, Excel и PowerPoint вече са достъпни и за Android телефони, съобщи Microsoft. Досега от възможностите на Office пакета можеха да се възползват само потребителите на Android таблети.

Приложенията ще предложат същото удобство при ползване, както за Android таблетите, но с напълно обновен дизайн за телефон, уточни разработчикът.

Публикувано 25 Юни, 2015 - 11:34 Още... 'Word, Excel и PowerPoint вече и за Android телефони' (1016 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Android One вече и в Турция със смартфон за 260 долара
Android новини Турция е първата европейска страна, която получава достъп до Android One програмата на Google. Припомняме, че целта й е да осигури достъпни смартфони с добри спецификации и почти чист Android на потребителите в развиващите се страни.

За разлика от първите устройства, предназначени за страни като Индия, General Mobile 4G има повече от приличен хардуер, но и по-висока цена, съобразена с икономическия стандарт на Турция.

Публикувано 14 Май, 2015 - 10:52 Още... 'Android One вече и в Турция със смартфон за 260 долара' (595 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Android изпревари iOS в мобилната реклама
Android новини Мобилната платформа Android стана лидер по обем на трафика от мобилна реклама и по приходи от нея през първото тримесечие, сочи докладът „State of Mobile Advertising” на компанията Opera Mediaworks. За първи път операционната система на Google изпреварва по приходи iOS на Apple.

На Android вече се падат 45,8% от всички приходи от мобилна реклама. iOS продължава да демонстрира най-висок потенциал за монетизация, в частност – най-добро съотношение на приходите от показвания на реклама. През първото тримесечие най-много приходи от показване на мобилна реклама генерира iPad.

Публикувано 07 Май, 2015 - 16:08 Още... 'Android изпревари iOS в мобилната реклама' (603 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android Lollipop вече е на 5% от устройствата
Android новини Google публикува днес нова статистика, показваща дистрибуцията на различните версии на мобилната операционна система Android. От нея става ясно, че най-новата версия Android Lollipop вече се намира на 5.4% от устройствата.

Публикувано 10 Апр, 2015 - 10:40 Още... 'Android Lollipop вече е на 5% от устройствата' (553 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Култовата игра Two Dots вече и за Android
Android новини Една от най-популярните iOS игри в последните няколко месеца, Two Dots, вече има Android версия. Тя запазва всички възможности, познати ни от тази за iPhone и iPad, както и системата за вътрешни поръчки, които не са задължителни, за да продължите да играете. Разбира се, ще се наложи да почакате известно време, след като загубите всичките си животи.

Публикувано 16 Ное, 2014 - 10:48 Още... 'Култовата игра Two Dots вече и за Android' (550 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   123456789   >
Copyright© 2002-2023 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.