Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 43 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Android новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   123456789   >

Software: Dropbox за Android вече позволява да съхранявате файлове на SD картата
Android новини Една от слабите страни на официалното Dropbox приложение за Android е, че не може да съхранявате файловете на SD картата. Това е възможно с помощта на клиенти от трети страни или използвайки файловия мениджър, след като сте свалили файла на вградената памет.

Software: Android изпревари iOS при таблетите
Android новини Таблетите под управление на Android изпревариха по обем на продажбите епълските iOS устройства. Според проучване на ABI Research, през второто тримесечие на годината пазарът на Android таблети доближава и по приходи този на iPad.

Успехът на Andorid се обяснява с нарастващата популярност на таблетите на Samsung, който е основен конкурент на Apple.

Според ABI, в периода април-юни доставките на таблети са намалели със 17% спрямо първото тричмесечие, но растат с 23% на годишна база.

Публикувано 02 Окт, 2013 - 05:11 Още... 'Android изпревари iOS при таблетите' (778 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android 4.3 идва по-бърза, с нови приложения
Android новини Google пусна нова версия на своята най-популярна в света мобилна платформа. Android 4.3 Jelly Bean предлага по-висока скорост на работа, нови API-та и възможности за разработчиците.

Платформата включва редица подобрения и нови приложения, вкл. Google карти, Hangouts с видеочат и браузър Chrome. Обикновените потребители получават възможност за родителски контрол върху профилите на децата и достъпа им до приложения и съдържание, вкл. забрана за покупки вътре от приложенията.

Публикувано 25 Юли, 2013 - 22:50 Още... 'Android 4.3 идва по-бърза, с нови приложения' (538 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Промените в Android 4.3 са малко, но полезни
Android новини Официалното представяне на Android 4.3 очакваме през следващата седмица, но вече имаме някаква идея какво ще съдържа тази версия, благодарение на употребяван Nexus 4, продаден от служител на Google. Както подсказва името става дума за малък ъпдейт, но въпреки това е него има интересни и полезни допълнения.

Публикувано 20 Юли, 2013 - 08:25 Още... 'Промените в Android 4.3 са малко, но полезни' (1093 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Baidu купува Android магазин за 1,9 млрд. долара
Android новини итайската търсачка Baidu обяви, че ще купи магазина за Android приложения 91 Wireless – номер едно в страната – за сумата от 1,9 млрд. долара.

91 Wireless е особено ценен за китайците, тъй като в страната не е достъпен официалният магазин за Android приложения – Google Play.

Публикувано 17 Юли, 2013 - 23:15 Още... 'Baidu купува Android магазин за 1,9 млрд. долара' (439 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android 5.0 ще работи и на хладилници
Android новини Следващата версия на операционната система Android с кодово име Key Lime Pie ще излезе отвъд пределите на смартфоните и таблетите. Производителите ще могат да ползват системата и на друг хардуер, вкл. домашна техника и носима електроника от рода на умните часовници.

Първи ще извлекат полза от новата Android 5.0 компании като Samsung и LG, които поддържат широка гама от устройства в категорията потребителска електроника. Представете си, например, хладилник или пералня с Android. А умните часовници, които се явяват допълнение към телефони и таблети, скоро ще се окажат на гребена на вълната, пише Уол Стрийт Джърнъл.

Публикувано 30 Юни, 2013 - 17:07 Още... 'Android 5.0 ще работи и на хладилници' (1069 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Android устройствата достигнаха 900 милиона
Android новини Впечатляваща статистика изнесе Google на конференцията за разработчици в Сан Франциско. Броят на активациите на Android устройства, вкл. смартфони и таблети, е достигнал 900 милиона, което е огромен скок спрямо миналата година, когато този показател беше 400 милиона.

Стремителният ръст в популярността на Android се дължи в голяма степен на активността на самата Google. Платформата Android, въпреки някои „родилни травми”, се подобри значително в последно време с много нови функции, зад които се вижда огромният труд на разработчиците.

Публикувано 17 Май, 2013 - 08:31 Още... 'Android устройствата достигнаха 900 милиона' (370 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Задава се Android ера при лаптопите
Android новини Наскоро шефът на Intel Пол Отелини заяви, че благодарение на новите Atom процесори с микроархитектура Bay Trail, изпълнени по 22-нм технология, цената на лаптопите ще падне под 200 долара. Отелини обаче не уточни за какви точно ноутбуци става въпрос.

Оказва се, че CEO-то на Intel e имал предвид мобилни компютри, които ще работят под управление на операционна система Android, уточни в края на миналата седмица вицепрезидентът на компанията Дади Перлмутър. Дни по-рано Intel разкри намерението си да наложи на пазара ноутбуци-трансформъри под управление на Android.

Публикувано 30 Апр, 2013 - 14:57 Още... 'Задава се Android ера при лаптопите' (1065 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android 4+ най-накрая изпревари Gingerbread
Android новини Google се опитва да се справи с фрагментацията на Android от известно време, но проблемът с преобладаващото използване на по-стари версии все още е актуален. След регулярния ни поглед към статистиката на магазина за приложения на компанията научаваме, че всички версии на Android след 4.0 Ice Cream Sandwich, взети заедно, са успели да задминат Gingerbread. Докато 4+ отговаря за 45.1%, Gingerbread вече е инсталиран само на 44.2% от устройствата.

Публикувано 10 Мар, 2013 - 07:30 Още... 'Android 4+ най-накрая изпревари Gingerbread' (249 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android и iOS държат 91% от мобилния пазар
Android новини Според последния доклад на IDC операционните системи на Google и Apple държат над 91,1% от пазара на мобилни устройства в света за четвъртото тримесечие. За цялата година пък пазарният дял на двете операционни системи е бил 87,6%. През изминалата година в световен мащаб са били продадени 497 милиона устройства с Android, което е ръст със 100% спрямо 2011, като само за коледните празници търговците са успели да пласират над 160 милиона телефона.

Публикувано 23 Фев, 2013 - 14:40 Още... 'Android и iOS държат 91% от мобилния пазар' (519 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   123456789   >
Copyright© 2002-2023 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.