Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 58 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Android новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   123456789   >

Software: Android завладя над 70% от смартфоните
Android новини Делът на Android смартфоните достигна 72,4% от пазара през третото тримесечие, по данни на Gartner. За сравнение, година по-рано операционната система на Google държеше 52,5%.

Отчасти Android отнема дял от iOS, която бележи спад от 15% до 13,9% в периода юли-септември. Влошават се също позициите на BlackBerry (от 11% на 5,3%) и Symbian (от 16,9% до 2,6%). Ръст се наблюдава при Bada (от 2,2% до 3%) и Windows Phone (от 1,5% до 2,4%).

Публикувано 20 Ное, 2012 - 19:06 Още... 'Android завладя над 70% от смартфоните' (814 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android управлява 75% от новите смартфони
Android новини Три от всеки четири продадени смартфона през последното тримесечие работят под управление на Android, сочи анализ на IDC. Данните показват категорично, че мобилната платформа на Google продължава да доминира.

В периода юли-септември в света са продадени 136 милиона Android смартфона от различни производители, което означава 75% дял за платформата. Apple сама е продала 26,9 милиона iPhone устройства, работещи под управление на iOS, държейки 14,9% от пазара.

Публикувано 03 Ное, 2012 - 15:13 Още... 'Android управлява 75% от новите смартфони' (518 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android e на път да детронира iPad/iOS
Android новини Мобилната платформа Android може да отнеме лидерството на iPad/iOS на пазара за таблети. Делът на гугълската платформа на пазара в САЩ възлиза на 48%, по данни на Pew Research Center.

Позициите на Apple са сериозно застрашени, сочат резултатите от проучването. В периода от 16 юли до 7 август Pew е анкетирала 1096 американци. Оказва се, че 52% от тях ползват iPad, 21% притежават Kindle Fire от Amazon (който работи под Android), а сред останалите най-голям дял има Samsung Galaxy Tab (8%).

Публикувано 07 Окт, 2012 - 11:30 Още... 'Android e на път да детронира iPad/iOS' (548 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android остава без Flash поддръжка
Android новини Adobe няма повече да разработва Flash Player за Android платформа. Поддръжката на популярната технология отпада с версия Android 4.1 Jelly Bean, обявена наскоро от Google, съобщи в официалния си блог Adobe.

Освен това от 15 август, софтуерният разработчик ще затвори достъпа до Flash Player в онлайн каталога Google Play (бившия Android Market). От тази дата потребителите няма да могат да инсталират плейъра на мобилните си устройства с Android чрез официалния канал. Тези, които са инсталирали Flash Player до 15 август, ще продължат да получават обновления.

Публикувано 02 Юли, 2012 - 09:30 Още... 'Android остава без Flash поддръжка' (988 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Топ 10 на най-интересните български приложения
Android новини Ако често сте се чудили какво ново приложение да инсталирате на вашия Android смартфон – имаме няколко предложения за вас. Този път апликациите не са какви да е, ами на български език, разработени от българи. Подбрахме за вас най-интересните и полезни приложения, които смятаме, че ще направят ежедневието ви по-лесно и забавно. Те са общо 15 на брой, като ги подредихме по възходящ ред по рейтинга им в Google Play Store.

Публикувано 15 Май, 2012 - 20:11 Още... 'Топ 10 на най-интересните български приложения' (3861 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: BGmaps с приложение за Android
Android новини Популярната картографска услуга BGmaps вече е налична и във версия за Android устройства. Потребителите на услугата могат да търсят адреси в градовете и местоположение на други населени места, както и да виждат къде са върху картата (с включен GPS и/ли безжична мрежа).

Поддържат се възможности за бързо въвеждане на адрес с подсказка (autocomplete), откриване на полезни обекти (заведения, банкомати, спирки, болници, училища, институции, офиси на компании и др.) и добавяте на обекти върху картата, които да се показват на всички потребители.

Публикувано 10 Мар, 2012 - 16:12 Още... 'BGmaps с приложение за Android' (585 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Android Market скоро ще се казва Google Play Store
Android новини Ако някои от вас са се чудили защо от известно време не могат да намерят иконата на Android Market на заглавния екран в телефона си, ето го обяснението: AllThingsDigital.com предадоха, че Google в момента внасят промени в магазина си за приложения. Една от най-големите промени касае името на самия магазин. От сайта твърдят, че съвсем скоро той ще бъде преименуван на Google Play Store.

Публикувано 07 Мар, 2012 - 18:06 Още... 'Android Market скоро ще се казва Google Play Store' (1216 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android победи Opera при мобилните браузъри
Android новини Дългогодишният лидер при мобилните браузъри Opera отстъпи на вградения в Andoid софтуер за сърфиране, сочи статистика на StatCounter за февруари.

Към края на месеца от браузъра на Android са направени 22,67% от всички "мобилни" посещения в интернет, докато на Opera се падат 21,70%. Епълският Safari държи 21,06% (само от iPhone), Symbian има 11,24%, а делът на браузъра в BlackBerry OS възлиза на 6,53%.

Публикувано 05 Мар, 2012 - 23:28 Още... 'Android победи Opera при мобилните браузъри' (688 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Всички Android игри на Gameloft струват 99 цента до 5-ти януари
Android новини Фенове ли сте на игрите на Gameloft? Ако това е така, побързайте да се сдобиете с интересните за вас заглавия до 5-ти януари, защото тогава изтича промоцията на геймиг студиото. В нея са включени всички негови платени игри и, без значение каква е оригиналната им цена, може да ги купите за 99 цента.

Software: Skype 2.6 за Android добавя възможност за пращане на снимки и видео
Android новини Версията на интернет комуникатора Skype за мобилната операционна система Android беше обновена и приложението вече позволява на потребителите да получат достъп до значително разширен набор от функции, предаде Phonearena.com.

Skype 2.6 за Android излиза само два месеца след версия 2.5 и дава възможност на потребителите да изпращат до абонатите си снимки и видеоклипове. Тази функция е много популярна в настолната версия на комуникатора, защото предлага безпрецедентно удобство и прави пращането на подобни файлове елементарен процес, който е по-бърз от използването на стандартни методи като електронната поща. Сега и собствениците на устройства с Android ще могат да се възползват от улеснението.

<   123456789   >
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.