Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 71 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Android новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   12345678910   >

Software: Топ 10 на най-интересните български приложения
Android новини Ако често сте се чудили какво ново приложение да инсталирате на вашия Android смартфон – имаме няколко предложения за вас. Този път апликациите не са какви да е, ами на български език, разработени от българи. Подбрахме за вас най-интересните и полезни приложения, които смятаме, че ще направят ежедневието ви по-лесно и забавно. Те са общо 15 на брой, като ги подредихме по възходящ ред по рейтинга им в Google Play Store.

Публикувано 15 Май, 2012 - 20:11 Още... 'Топ 10 на най-интересните български приложения' (3861 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: BGmaps с приложение за Android
Android новини Популярната картографска услуга BGmaps вече е налична и във версия за Android устройства. Потребителите на услугата могат да търсят адреси в градовете и местоположение на други населени места, както и да виждат къде са върху картата (с включен GPS и/ли безжична мрежа).

Поддържат се възможности за бързо въвеждане на адрес с подсказка (autocomplete), откриване на полезни обекти (заведения, банкомати, спирки, болници, училища, институции, офиси на компании и др.) и добавяте на обекти върху картата, които да се показват на всички потребители.

Публикувано 10 Мар, 2012 - 16:12 Още... 'BGmaps с приложение за Android' (585 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Android Market скоро ще се казва Google Play Store
Android новини Ако някои от вас са се чудили защо от известно време не могат да намерят иконата на Android Market на заглавния екран в телефона си, ето го обяснението: AllThingsDigital.com предадоха, че Google в момента внасят промени в магазина си за приложения. Една от най-големите промени касае името на самия магазин. От сайта твърдят, че съвсем скоро той ще бъде преименуван на Google Play Store.

Публикувано 07 Мар, 2012 - 18:06 Още... 'Android Market скоро ще се казва Google Play Store' (1216 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android победи Opera при мобилните браузъри
Android новини Дългогодишният лидер при мобилните браузъри Opera отстъпи на вградения в Andoid софтуер за сърфиране, сочи статистика на StatCounter за февруари.

Към края на месеца от браузъра на Android са направени 22,67% от всички "мобилни" посещения в интернет, докато на Opera се падат 21,70%. Епълският Safari държи 21,06% (само от iPhone), Symbian има 11,24%, а делът на браузъра в BlackBerry OS възлиза на 6,53%.

Публикувано 05 Мар, 2012 - 23:28 Още... 'Android победи Opera при мобилните браузъри' (688 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Всички Android игри на Gameloft струват 99 цента до 5-ти януари
Android новини Фенове ли сте на игрите на Gameloft? Ако това е така, побързайте да се сдобиете с интересните за вас заглавия до 5-ти януари, защото тогава изтича промоцията на геймиг студиото. В нея са включени всички негови платени игри и, без значение каква е оригиналната им цена, може да ги купите за 99 цента.

Software: Skype 2.6 за Android добавя възможност за пращане на снимки и видео
Android новини Версията на интернет комуникатора Skype за мобилната операционна система Android беше обновена и приложението вече позволява на потребителите да получат достъп до значително разширен набор от функции, предаде Phonearena.com.

Skype 2.6 за Android излиза само два месеца след версия 2.5 и дава възможност на потребителите да изпращат до абонатите си снимки и видеоклипове. Тази функция е много популярна в настолната версия на комуникатора, защото предлага безпрецедентно удобство и прави пращането на подобни файлове елементарен процес, който е по-бърз от използването на стандартни методи като електронната поща. Сега и собствениците на устройства с Android ще могат да се възползват от улеснението.

Software: Излиза Android 4.0 за x86 платформи
Android новини Вече е достъпно първо издание на Android 4.0 за хардуерни платформи x86. Екипът на проекта Android-x86 продължава да работи по финалния вариант на Ice Cream Sandwich, но базовите функционалности като поддръжка на Wi-Fi, мултитъч и ускорен OpenGL ES с AMD Radeon са налични и в момента.

Сред все още нерешените проблеми са звукът, камерите, Ethernet връзките и графичните ускорения за процесорите на Intel.

Публикувано 02 Дек, 2011 - 19:07 Още... 'Излиза Android 4.0 за x86 платформи' (563 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android 4.0 ще получи Flash до края на годината
Android новини В изявление за сайта Pocket-Lint от Adobe ни успокояват, че Flash ще работи с Android 4.0 и това ще стане преди края на годината. Става дума за последната версия на приложението за нова мобилна платфрома и след това компанията спира да разработва следващи.

Наскоро Adobe предизвика сензация, като анонсира намеренията си при мобилните устройства да се фокусира върху HTML5 за сметка на Flash.

Публикувано 26 Ное, 2011 - 13:02 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android вече държи 52,5% от пазара на смартфони
Android новини Android вече държи над половината от пазара на смартфони в световен мащаб, показва ново проучване на агенция Gartner за третото тримесечие на годината. Операционната система на Google е удвоила позициите си за година и вече има 52,5% от пазара на смартфони при 25,3% за същия период на 2010 г. Броят на продадените смартфони с нея се е увеличил от 20,5 милиона до 60,5 милиона броя. Като се изключи bada, според статистиката всички останали мобилни ОС отчитат спад. Symbian вече има 16,9% от пазара при 36% преди година, а продадените телефони са намалели от 29,5 милиона до 19,5 милиона. Делът на iOS е намалял от 16,6% до 15%, но платформата на Apple отчита нарастващи продажби до 17,3 милиона броя при 13,5 милиона преди година.

Публикувано 19 Ное, 2011 - 18:46 Още... 'Android вече държи 52,5% от пазара на смартфони' (1979 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

В Android Market има 500 000 приложения
Android новини Наскоро Google отбеляза нов крайпътен камък в броя приложения в Android Market - те вече са 500 000 по информация на Research2Guidance. Приложенията в най-конкурентния мобилен софтуерен портал, App Store на Apple, са 600 000. Въпреки това, важно е да отбележим, че немалка част от приложенията в Android Market са рингтонове и тапети или пакети от такива, докато подобен тип съдържание не е допустим в App Store.


Публикувано 26 Окт, 2011 - 11:22 Още... ' В Android Market има 500 000 приложения' (335 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   12345678910   >
pinterest vkontakte instagram tiktok threadsCopyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh