Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 30 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Microsoft новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   1234567891011121314151617181929   >

Hardware: Microsoft влага милиард долара в OpenAI
Microsoft новини Microsoft ще инвестира 1 млрд. долара в некомерсиалната организация OpenAI, за да подпомогне разработката на технологии с изкуствен интелект на база облачни услуги Azure, съобщи Ройтерс.

От основаването си през 2015 г. досега OpenAI привлича изследователи по изкуствен интелект за разработки в сферата на обучението на роботи в софтуерна среда, целейки да съкрати време и разходи в сравнение с обучението в реална обстановка.

Публикувано 23 Юли, 2019 - 12:50 Още... 'Microsoft влага милиард долара в OpenAI' (651 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Microsoft се отказва от бизнеса с електронни книги
Microsoft новини Този месец Microsoft ще затвори библиотеката си от електронни книги, ще премахне цялото съдържание, закупено от потребителите, и ще им плати обезщетение, съобщи NPR.

Компанията ще възстанови изцяло парите на клиентите и дори ще добави $25 обезщетение на онези от тях, които са си водили бележки в електронните книги или са писали анотации.

Публикувано 10 Юли, 2019 - 08:29 Още... 'Microsoft се отказва от бизнеса с електронни книги' (881 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft добавя изкуствен интелект в PowerPoint
Microsoft новини Microsoft подобрява приложението за презентации PowerPoint с функции на изкуствен интелект. Едно от нововъведенията е виртуалният помощник Presenter Coach, съобщи The Verge.

Новата AI функционалност включва режим на репетиции. По време на подготовката на презентацията потребителят вижда на екрана статистика за скоростта на речта, известия за използването на паразитни и неприемливи и дори коментари от виртуалния помощник, че просто чете текста от слайда. В края на всяка репетиция презентаторът ще получава подробен отчет с препоръки за допълнителна практика.

Публикувано 24 Юни, 2019 - 10:04 Още... 'Microsoft добавя изкуствен интелект в PowerPoint' (612 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Internet Explorer ще остане и занапред в Windows 10
Microsoft новини Microsoft работи по версия на браузъра Edge на база Chromium и се стреми да предложи на потребителите различни инструменти, вкл. режим на съвместимост с Internet Explorer, за да ползват наличните приложения и услуги в новия браузър. Същевременно обаче компанията не възнамерява да премахне Internet Explorer от Windows 10.

Легендарният браузър ще остане във всички версии на Windows 10 – от изданията за домашни потребители до корпоративните версии. Нещо повече, Microsoft ще продължи да поддържа стария браузър, по-конкретно версия Internet Explorer 11, отбелязва сайтът WindowsLatest.

Публикувано 17 Юни, 2019 - 15:33 Още... 'Internet Explorer ще остане и занапред в Windows 10' (645 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Изненадваща сделка между Microsoft и Sony
Microsoft новини Неочаквано Sony съобщи за споразумение с основния си конкурент на пазара за игри – корпорацията Microsoft. Двете компании ще развиват съвместно облачните игри, като се предполага, че са провокирани от навлизането на Google на този пазар със Stadia.

Някои онлайн услуги за PlayStation ще бъдат прехвърлени в облачната платформа Azure на Microsoft, съобщи Блумбърг. Това се случва след като в продължение на седем години Sony разработваше собствена стрийминг услуга за игри, но не пожъна големи успехи с нея.

Публикувано 21 Май, 2019 - 12:52 Още... 'Изненадваща сделка между Microsoft и Sony' (735 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Новият Xbox с премиера на 7 май
Microsoft новини Microsoft ще анонсира нов Xbox в най-скоро време. Слухове за въпросна конзола, която ще бъде с хардуера на моментния Xbox One S, но без да съдържа Blu-Ray устройство, датират от последния ноемрви. Тя ще носи името Xbox One S All-Digital Edition, а цената ѝ в Европа ще бъде 230 евро.

Публикувано 18 Апр, 2019 - 10:14 Още... 'Новият Xbox с премиера на 7 май' (911 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft внася съществена промяна в Windows 10
Microsoft новини Потребителите на Windows 10 ще получат важно подобрение във функционалността на операционната система и по-точно в технологията за обновяване. Промяната ще настъпи със следващия голям ъпдейт в края на май.

Microsoft официално обяви тази седмица актуализацията Windows 10 May 2019 Update – тя е от категорията на големите ъпдейти с функционални промени, които компанията прави два пъти годишно в операционната си система.

Публикувано 05 Апр, 2019 - 11:40 Още... 'Microsoft внася съществена промяна в Windows 10' (670 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Microsoft „подари“ на геймърите DirectX 12 за Windows 7
Microsoft новини Въпреки че срокът за официалната поддръжка на Windows 7 изтича през следващата година, Microsoft зарадва геймърите, които все още използват тази платформа – компанията „портира“ DirectX 12 на остарялата ОС, а от това ще спечелят феновете на „World of Warcraft“ от Blizzard.

Все пак не става въпрос за пренасяне на пълните възможности на приложния програмен интерфейс DirectX 12 на Windows 7, а само на средата за изпълнение Direct3D 12 в потребителски режим, която е най-важната част на API-то за пускане на игри. Разработчиците няма да получат достъп до целия пакет DirectX 12 SDK на Windows 7, отбелязва Salshgear.

Публикувано 15 Мар, 2019 - 11:20 Още... 'Microsoft „подари“ на геймърите DirectX 12 за Windows 7' (940 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Windows 10 се откъсва сериозно от Windows 7
Microsoft новини Преди една година операционната система Windows 10 имаше исторически момент. В края на януари делът на Windows 10 на световния пазар за десктоп платформи превиши за първи път този на Windows 7, като оттогава насам разликата се задълбочава, сочат актуалните данни на StatCounter.

И така, към края на февруари т.г. Windows 10 има дял от 54,78%, докато на Windows 7 се падат 33,89%, или над 20% разлика. Доскорошният лидер при десктоп операционните системи отстъпва трайно и едва ли някога ще възстанови част от позициите си, предвид, че поддръжката на тази платформа е към края си.

Публикувано 04 Мар, 2019 - 09:19 Още... 'Windows 10 се откъсва сериозно от Windows 7' (622 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft ще продава директно облачни услуги
Microsoft новини От следващия месец Mircosoft ще започне да продава облачни услуги директно на клиентите. Това ще стане в рамките на нов модел за покупка на Azure продукти, огласен от компанията през януари т.г.

Новият модел е призван да облекчи процеса на лицензиране, като го направи по-ефективен и опростен, подчертават от компанията. При директните продажби оптимизирано цифрово споразумение с клиентите (Microsoft Customer Agreement) ще замени настоящите системи за покупка чрез риселъри и MSP партньори.

Публикувано 13 Фев, 2019 - 11:44 Още... 'Microsoft ще продава директно облачни услуги' (712 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   1234567891011121314151617181929   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.