Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 36 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Microsoft новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   123456789101112131415161718192021222333   >

Games: Xbox One X е най-новата конзола на Microsoft с 6 терафлопа графична мощ
Microsoft новини След месеци на спекулации Microsoft ще пусне своята Project Scorpio конзола за игри и днес тя официално е наречена Xbox One X. Компанията планира да пусне Xbox One X на 7 ноември в световен мащаб, на цена от 499 щатски долара, 449 паунда, 499 евро, 599 канадски долара и 649 австралийски долара.

Всички съществуващи Xbox One аксесоари ще работят с новия Xbox One X заедно с всички съществуващи Xbox 360 съвместими заглавия и Xbox One игри. Microsoft планира да използва super sampling в One Х, за да накара новите игри да изглеждат по-добре дори на Full HD телевизори.

Software: Skype за мобилни Windows платформи спира на 1 юли
Microsoft новини Microsoft даде ясен сигнал, че изоставя мобилната си платформа Windows Phone, прекратявайки работата на популярното приложение Skype на тази ОС от следващия месец.

Считано от 1 юли, Skype ще престане да работи на Windows Phone 8/8.1. Ще бъде прекратена и работата на приложението Messaging на Windows 10 Mobile, Windows RT и умни телевизори, съобщи MSPowerUser. На останалите платформи Skype ще продължи да работи нормално, уверяват от компанията.

Публикувано 07 Юни, 2017 - 13:49 Още... 'Skype за мобилни Windows платформи спира на 1 юли' (513 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft демонстрира работата на ARM базиран компютър, работещ с Windows
Microsoft новини Много скоро на пазара ще се появят Windows 10 устройства, захранвани от ARM процесори. Microsoft работи усилено, за да се увери, че тези устройства ще са в състояние да поддържат настолни приложения. На конференцията Build 2017 тази седмица Microsoft демонстрира безпроблемно изтегляне, инсталация и стартиране на x86 Win32 приложения на ARM машина.

Internet: Microsoft печели солидно от Office и Cloud
Microsoft новини Microsoft отчете $4,8 млрд. чиста печалба за третото тримесечие на финансовата 2017 г. Приходите на компанията за периода януари-март възлизат на 22,1 млрд. долара, сочи финансовият доклад, публикуван тази седмица.

Пакетът Office и облачните услуги са основни катализатори на растежа, силно се представя и Windows, с увеличаване на приходите от OEM лицензи.

Публикувано 29 Апр, 2017 - 12:08 Още... 'Microsoft печели солидно от Office и Cloud' (844 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft улеснява връщането на пари
Microsoft новини Нова опция в политиката за възстановяване (refund policy) на Microsoft ще улесни потребителите на Windows 10 и Xbox да получават парите си обратно, без да се занимават със служители на компанията.

Когато потребителят влезе в своя акаунт и поиска възстановяване на сумата за дадено приложение или игра, парите ще се трансферират в акаунта му в рамките на 24 часа, без да се изискват други действия.

Публикувано 14 Апр, 2017 - 08:24 Още... 'Microsoft улеснява връщането на пари' (931 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Project Scorpio носи новата вълна в гейминга с 12GB RAM и 4К
Microsoft новини След половин година на слухове и спекулации, най-сетне знаем всичко за новата ревизия на Xbox One, известна като Project Scorpio.

Microsoft потвърди цялата внушителна конфигурация - от 12GB RAM памет, през шест терафлопа, до поддръжка на 4К и VR гейминг.

Демонстрацията на възможностите бе направена с демо на Forza Motorsport при 60 кадъра в секунда и 4К резолюция. Новата ревизия на системата има 1ТВ хард диск, а оперативната памет е GGDR5 - същата като при PlayStation 4 Pro, но конзолата на Sony е само с 8GB RAM. Тези 12GB са разделени на две: 8GB са налични за разработчиците, а 4GB са за операционната система. За сравнение, сегашната стандартна версия на Xbox One има 8GB DDR3 общо, които са разделени съответно на 5GB и 3GB.

Публикувано 08 Апр, 2017 - 12:58 Още... 'Project Scorpio носи новата вълна в гейминга с 12GB RAM и 4К' (650 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Xbox One и Project Scorpio ще поддържат смесена реалност от 2018 г.
Microsoft новини Microsoft планира да добави поддръжка на шлемове за смесена реалност в сегашната си конзола Xbox One и предстоящата ревизия Project Scorpio, като това трябва да стане от 2018 г., предава The Verge.

Софтуерният гигант обяви това по време на Games Developers Conference, като използва случая, за да предостави Windows Mixed Reality (известни преди като Windows Holographic) шлемове на присъстващите разработчици.

Games: Microsoft подготвя най-мощната конзола за игри
Microsoft новини Microsoft ще представи на 11 юни 2017 най-мощната, по думите на компанията, конзола за игри, известна засега с работното име Project Scorpio.

Конзолата ще дебютира по време на изложението Electronic Entertainment Expo (E3) в Лос Анджелис, според съобщение в Twitter канала на Xbox. На сайта на Microsoft новото устройство е определено като най-мощната конзола за игри, създавана някога.

Публикувано 19 Фев, 2017 - 08:39 Още... 'Microsoft подготвя най-мощната конзола за игри' (831 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Поддръжката на Windows Vista спира след два месеца
Microsoft новини Microsoft ще прекрати разширената поддръжка на Windows Vista след два месеца. Отива в историята още една операционна система, която беше и една от най-критикуваните.

На 11 април ще излязат последните обновления за Windows Vista, след което Microsoft ще преустанови разширената поддръжка, съгласно графика. Още през април 2012 г. компанията прекрати основната поддръжка на платформата.

Публикувано 11 Фев, 2017 - 18:05 Още... 'Поддръжката на Windows Vista спира след два месеца' (712 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Windows Cloud безплатно за производители на евтини РС
Microsoft новини Производителите на евтини компютри ще получават безплатно от Microsoft опростена версия на операционната система Windows 10, известна като Windows Cloud. Този ход на ИТ гиганта е насочен срещу настъплението на хромбуците.

Първите информации за Windows Cloud се появиха през януари. Специалната версия бе оприличена на Windows RT, заради възможността за пускане само на приложения за универсална Windows платформа (UWP).

Публикувано 07 Фев, 2017 - 09:58 Още... 'Windows Cloud безплатно за производители на евтини РС' (725 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   123456789101112131415161718192021222333   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.