Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 30 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Microsoft новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   12345678910111213141516171819202122232434   >

Software: Нова Windows 10 функция ще позволява по-лесен контрол върху живота на батерията
Microsoft новини Microsoft тества нова функция в Windows 10, която ще позволи на потребителите бързо да адаптират опциите на захранването, за да подобрят живота или ефективността на батерията.

Функцията представлява слайдер в менюто на батерията, който има четири разделения, започващи от „Най-добър живот на батерията“ и стигащи до „Най-добро представяне“. В момента Windows 10 потребителите могат да контролират тези показатели по класическия начин от Control Panel, но така се губи време.

Hardware: Microsoft патентова таблет, който се прегъва до формата на смартфон
Microsoft новини Готови ли сте за още един патент, който сякаш ще сбъдне всичките ни мечти? Патент за устройство, което може да предложи големия екран на таблет, но и компактния размер на смартфон? Ако отговорът е положителен, Microsoft има точно това, от което се нуждаем. Но за момента само идеята за него, оформена като патент през октомври 2014 година.

Самата документация е открита от MSPoweruser и е споделена от The Verge. На приложените към нея схеми съвсем ясно се вижда намерението на компанията да експериментира в сферата на сгъваемите устройства. Формфакторът позволява на джаджата да се трансформира от таблет в смартфон, но и да се използва в режим „палатка“, познат ни от Yoga серията на Lenovo. От The Verge отбелязват, че схемите разкриват устройство, което наподобява една още по-стара идея на Microsoft – концепцията Courier.

Software: Windows 10 Creators Update ще донесе функции като нощен режим, Edge визуализации и още
Microsoft новини Както изглежда, предстоящият Windows 10 Creators Update ще донесе доста приятни изненади. Microsoft пусна нова предварителна версия (preview build 15002) за Windows Insider, която показва няколко нови функции, които може би ще използваме всеки ден. От една страна, браузърът Edge ще включва раздел с визуализации. Това ще бъде изключително полезно, ако имате множество отворени табове и не искате да гадаете къде е търсеният от вас. Също така Edge ще блокира ненадеждно Flash съдържание и вие ще трябва да кликнете върху него, ако искате то да стартира.

В 15002 виждаме и "нощен режим" за "по-слаба синя светлина", която, подобно на F.lux, ще облекчи натоварването на очите ви (и на теория ще ви помогне да спите по-добре).

Hardware: Microsoft показа най-иновативните Windows 10 устройства на Device Days 2016
Microsoft новини За втора поредна година, Microsoft сърба на едно място най-иновативните Windows 10 Pro устройства на пазара. Device Days 2016, събитие насочено към Microsoft партньори,премина под надслов „Дигиталната трансформация на бизнеса с Windows 10”. Бяха демонстрирани всички новости в Pro версията на операционната система след последната й надстройка, които са насочени към сигурността на данни, увеличаване на продуктивността на служителите и лесно менажиране на устройства.

Games: Microsoft пусна оригиналната си игра Solitaire за Android и iOS
Microsoft новини Ако и вие сте един от милионите, пристрастени към Solitaire на Microsoft за Windows, сега ще можете да играете безплатно оригиналната игра на iOS и Android устройства. Това е първият случай, когато колекцията Solitaire се появява извън Windows, съобщава The Verge. Мобилната версия включва FreeCell, Klondike, Spider, Tripeaks и Pyramid режими на игра.

Публикувано 25 Ное, 2016 - 13:57 Още... 'Microsoft пусна оригиналната си игра Solitaire за Android и iOS' (482 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Microsoft работи по телефон с Windows 10 и мощен процесор от Intel
Microsoft новини Microsoft изглежда все още не се отказва от желанието си да присъства на мобилния пазар и подготвя нов смартфон с Windows 10, който ще работи с процесор на Intel.

Според известния Twitter потребител Евън Блас и неговият @evleaks профил процесорът е доста мощен и е от клас "лаптопи".

Software: Microsoft осъвременява Skype, за да работи по-бързо и гладко
Microsoft новини Преди няколко месеца Microsoft обяви плановете си за модернизиране на Skype. Сега компанията е готова с подобренията в качеството на гласовите и видео обаждания, налични в най-новите версии на всички основни десктоп и мобилни платформи.

Сега, когато лицето, което инициира повикване, затвори, разговорът ще продължи гладко, без значение кой е напуснал или се е присъединил към груповия разговор. Това означава, че дискусията няма да бъде прекъсната.

Software: Microsoft разработва кросплатформен Skype
Microsoft новини Microsoft възнамерява да преобрази сериозно своя софтуер за комуникации през интернет Skype. Компанията разработва напълно нов, кросплатформен клиент за популярната услуга, съобщи ArsTechnica.com.

В момента Skype е достъпен чрез множество различни клиенти, които нямат много общо помежду си. Microsoft иска да промени това положение, като създаде съвършено нов, единен клиент. Софтуерът се разработва в момента под кодово име Skype for Life.

Публикувано 26 Сеп, 2016 - 07:55 Още... 'Microsoft разработва кросплатформен Skype' (675 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Microsoft погълна платформата за игри Beam
Microsoft новини Microsoft съобщи, че придобива компанията Beam и нейната едноименна услуга, с която ще конкурира популярната геймърска платформа Twitch. Стойността на сделката не беше обявена.

Разработчиците на Beam ще се влеят в екипа на конзолата Xbox и ще останат под ръководството на настоящия си изпълнителен директор Мат Салсаменди, става ясно от официалното съобщение.

Публикувано 16 Авг, 2016 - 16:32 Още... 'Microsoft погълна платформата за игри Beam' (463 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Windows 10 добавя сигурност и чисто нов Skype
Microsoft новини Microsoft пусна голямо обновление на Windows 10 по повод първата годишнина на операционната система. Windows 10 Anniversary Update идва с редица нововъведения и подобрения, най-важните от които са в сферата на сигурността.

Юбилейният ъпдейт внася поддръжка на система за автентикация Windows Hello в приложенията за Windows и браузъра Edge. Това означава, че потребителите могат да ползват биометрична автентикация не само при вход в Windows, но и за потвърждаване на своята личност в сайтове и приложения.

Публикувано 03 Авг, 2016 - 16:28 Още... 'Windows 10 добавя сигурност и чисто нов Skype' (2035 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   12345678910111213141516171819202122232434   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.