Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 25 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: TP-Link новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   12    

Hardware: TP-Link Wi-Fi усилвател покрива 1000 кв. метра
TP-Link новини Усилвател на безжичен сигнал от компанията TP-Link използва стандарта Wi-Fi 802.11ac, за да разшири съществуващата безжична мрежа със скорост до 1,9Gbps в двете честотни ленти (1,3Gbps на 5GHz и 600Mbps на 2,4GHz), и осигурява покритие до 1000 квадратни метра.

С подобно устройство потребителите могат да ползват интензивни приложения като 4K видео стрийминг, онлайн игри и сваляне на по-големи файлове. Режимът „High Speed” създава супер бърза безжична връзка.

Публикувано 18 Фев, 2016 - 16:45 Още... 'TP-Link Wi-Fi усилвател покрива 1000 кв. метра' (749 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: TP-Link започва бизнес със смартфони
TP-Link новини TP-Link, известният производител на мрежови продукти, предприема инвазия на пазара за смартфони. Компанията въвежда новия бранд Neffos, под който ще се продават от началото на следващата година първите й умни телефони.

Към момента няма информация за техническите параметри на устройствата Neffos. По думите на президента на TP-Link Джефри Чао, потребителите гледат на новия смартфон не само като на инструмент, но и като на моден предмет, който отразява тяхната същност.

Публикувано 18 Дек, 2015 - 20:12 Още... 'TP-Link започва бизнес със смартфони' (620 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: TP-Link обяви 55% пазарен дял в България
TP-Link новини TP-Link обяви, че държи 55% пазарен дял по брой продадени устройства на българския SOHO пазар за мрежово и комуникационно оборудване.

Продажбите на устройства по новия стандарт AC генерират около 30% от общите приходи на безжични рутери в България, а цялата гама устройства генерира между 60 и 70% от местния оборот на компанията.

Публикувано 10 Дек, 2015 - 16:45 Още... 'TP-Link обяви 55% пазарен дял в България' (678 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: TP-Link с цел от 400 000 устройства у нас тази година
TP-Link новини Мрежовата компания TP-Link очаква да продаде 400 000 устройства на българския пазар през настоящата година и да увеличи с 30% приходите си, в сравнение с 2013 година, стана ясно на пресконференция по-рано тази седмица.

„Искаме да бъдем лидер за безжично оборудване не само за 300M устройствата, но също така и за наскоро лансирания сегмент на AC маршрутизаторите. За да постигнем тази цел, решихме да вложим повече ресурси в развитието на българския пазар”, каза Хермес Сонг – директор на TP-Link за България и Румъния.

Публикувано 21 Сеп, 2014 - 08:09 Още... 'TP-Link с цел от 400 000 устройства у нас тази година' (934 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: TP-Link Powerline: мрежова връзка чрез електрическата инсталация
TP-Link новини Продуктите от фамилията TP-Link Powerline използват електрическата инсталация на вашия дом или офис, за да осигурят мрежова връзка с висока скорост. С тях не е нужно да пробивате стени или да се оплитате в кабели. Затова пък ще получите локална мрежа с висока гъвкавост, надеждност и практичност.

<   12    
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.