Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 78 гости и 0 _MEMBER0 онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


Sony Ericsson W950i – музикален смартфон



Sony Ericsson W950i е трибандов мобилен апарат от трето поколение (3G). В много отношения той прилича на M600i. И двата апарата попадат в класа на малките и тънки телефони.

Sony Ericsson W950i е с височина от 106 мм, широк е 54мм и има дебелина от 15 мм, а теглото му е 112 грама. Като цяло размерите го правят освен удобен за държане в ръка, но и за носене в джоба. Корпусът е от матирана пластмаса, което гарантира липсата на отпечатъци по него, без да полагате някакви специални грижи за това. Наситеният тъмно виолетов цвят, наречен от Sony Ericsson “Mystic Purple”, при някои условия клони към кафяво. Определено това е различен телефон, но дали ще се понрави на всеки, е въпрос на личен вкус и предпочитание.
Това, което показва по категоричен начин, че W950i е смартфон, насочен към любителите на музиката, е наличието на цели 4GB флаш памет. Определено много памет за телефон, което го доближава по този покател до iPod nano от средния клас. Малко необикновено пък за телефон е липсата на възможност за разширяване на вградената памет с флаш карти.

За телефон, който претендира да замести вашия музикален плеър, животът на батерията излиза на преден план. Ако сравняваме W950i с M600i, или просто вземем предвид неговите музикални възможности, времето за около десет часа музикално възпроизвеждане клони към разочарование, особено на фона на времето, което предлагат повечето МР3 плеъри.

Колкото до силата на звука и неговото качество, нещата определено са на страната на W950i. Звукът, излизащ от високоговорителя, е добър, като в същото време е достатъчно силен. Може да виждате обложката на албума, както и да определяте „настроение“ на мелодията. Изборът тук се свежда до: щастлив, тъжен, енергичен, хладен и без настроение. Идеята е интересна и внася свежест. Музикалните възможности са допълнени от FM радио.

W950i е 3G телефон, така че най-вероятно очаквате да присъства възможността за провеждане на видео разговори. За съжаление обаче нещата не стоят по този начин. Няма да откриете камера нито отпред, нито отзад. Това ограничение директно означава никакви видео разговори или заснемане на статични изображения. За 3G потребителите ще остане утешението да сърфират в Интернет.

Като цяло, 2,6-инчовият чувствителен на допир дисплей е много добър. Предоставя резолюция 240x320 пиксела, 262 000 цвята и висока яркост.

Телефонът работи с операционна система Symbian OS v9.1, UIQ 3.0. Самата UIQ е една солидна и можеща смартфон платформа. Ще откриете множество възможности за организиране на вашата лична информация, вкл. и синхронизиране с персонален компютър, мобилен имейл, запис на звук, сърфиране в Интернет и RSS четец.
Въпреки множеството положителни качества, съществуват и известни неудобства при боравенето с апарата. Бутоните на W950i са плоски, като в центъра на всеки от тях ще откриете малка издатина, което ги прави все пак малко по-удобни за употреба. Както обикновено, въвеждането на текст е едно бавно начинание. Сензорният дисплей позволява да въвеждате информацията и посредством стилус. Но за да се възползвате от тази функционалност, ще трябва да ангажирате и двете си ръце.

Когато използвате музикалния плеър, три оранжево оцветени контролни бутона светват между бутоните и дисплея. Единият е за стартиране и пауза на възпроизвеждането, другият позволява преминаване напред през песните и превъртане при задържане, а третият върши същата работа, само че в обратна посока. Контролните бутони изчезват в момента, в който излезете от музикалния плеър. Също така ще откриете и специалния Walkman бутон, който винаги е видим и служи за активиране на плеъра.

Sony Ericsson W950i е решение, което може да замести вашия музикален плеър. По отношение на наличната свободна памет, това няма да ви създаде ограничения, но потребителският интерфейс ще изисква време, за да свикнете с него.

Източник: http://technews.bg/


Добавено  19 Октомври 2007, Петък
Автор на ревюто:  Larry
Оценка:
Прегледа: 2714
Език: bul



pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh