Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 19 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Google новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123456789101112131415161727   >

Internet: Google Meet конкурира Zoom с нови функции
Google новини Платформата за видеоконференции Google Meet получава някои нови функции, подобни на Zoom, включително замъгляване на фона, поддръжка на Nest Hub Max, въпроси и отговори (Q&A) и анкети, съобщи Google.

В момента на пазара има много приложения за видеоконференции, като сред най-популярните са Zoom, Skype, Microsoft Teams и др. След като направи Meet безплатен за всички потребители, Google въведе няколко функции, с които директно конкурира Zoom.

Публикувано 29 Юни, 2020 - 14:36 Още... 'Google Meet конкурира Zoom с нови функции' (890 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Chrome се превръща и в безплатен PDF редактор
Google новини Google подготвя полезно нововъведение за браузъра Chrome. Най-популярното приложение за сърфиране в уеб ще се превърне и в безплатен редактор на PDF документи, става ясно от публикация в блога на Chromium.

Разработчиците на Google предлагат опростено решение на проблем, за който имаше много отзиви от потребителите на браузъра. Става въпрос за ситуации, в които потребителите попълват полета в PDF файл, отворен с Chrome, а след това го съхраняват на своя компютър и откриват, че промените липсват.

Публикувано 05 Юни, 2020 - 09:02 Още... 'Chrome се превръща и в безплатен PDF редактор' (576 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Предстоят сериозни промени в Google търсенето
Google новини Google обяви нов алгоритъм, който ще се използва в бъдеще в най-популярната търсеща машина. Нови фактори ще влияят съществено при подреждане на резултатите от заявките за търсене.

Интернет компанията нарича новите критерии „Page Experience”, това е начина по който потребителите взаимодействат с уеб страниците, удобството и др. Казано по-просто, ако даден сайт е неудобен и на потребителя не му е приятно да го ползва, Google ще понижи неговата позиция в резултатите от търсене.

Публикувано 31 Май, 2020 - 07:30 Още... 'Предстоят сериозни промени в Google търсенето' (940 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Messages ще се сдобие с криптиране „от край до край”
Google новини Google подготвя нова и много полезна функция за своето базово приложение за обмен на съобщения чрез Android смартфони – Messages. Криптиране от „край до край” ще направи комуникациите много по-сигурни.

Доказателството за подготвяната нова функционалност е открито в кода на „вътрешен” APK файл за Messages версия 6.2 от журналистите на 9to5Google, наред с други нововъведения.

Internet: Google готви чистка на плъгините за Chrome
Google новини Google подготвя мащабна проверка на разширенията за браузъра Chrome. В резултат на това хиляди плъгини може да изчезнат от Chrome Web Store, съобщи ZDNet.

Новите правила ще влязат в сила на 27 август 2020 г. От магазина ще отпаднат потенциално опасни разширения, които съдържат злонамерен софтуер или пречат на потребителите чрез постоянен спам от известия.

С други думи, Google се стреми да изчисти своя магазин от разширения „боклуци”. От разработчиците се изисква да „поправят” своите плъгини, за да отговорят на новите изисквания.

Публикувано 30 Апр, 2020 - 17:59 Още... 'Google готви чистка на плъгините за Chrome' (734 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google подготвя „умна” банкова карта
Google новини Google разработва собствена „умна” банкова карта, с която ще конкурира Apple, която пусна подобен продукт още през миналата година, съобщи TechCrunch, като публикува и официални изображения на картата.

Твърди се, че Google подготвя както виртуална, така и физическа дебитна карта. Проектът Google Pay Card се развива в сътрудничество различни банки-партньори, включително CITI и Stanford Federal Credit Union, разкрива TechCrunch.

Публикувано 19 Апр, 2020 - 12:56 Още... 'Google подготвя „умна” банкова карта' (654 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Stadia Pro безплатно за два месеца
Google новини Пандемията от коронавирус промени много неща в света. Някои промени са временни, а други – може би завинаги. Едно от временните явления е, че различни услуги, предлагани чрез абонамент, стават безплатни.

Поставени в карантината, много хора прекарват времето си в игри. Облачната платформа Google Stadia е една от наличните възможности за гейминг. От днес пакетът Google Stadia Pro, който струва 10 долара на месец, е безплатен в продължение на два месеца.

Публикувано 09 Апр, 2020 - 11:45 Още... 'Google Stadia Pro безплатно за два месеца' (701 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google пусна специален сайт за Covid-19
Google новини Интернет гигантът Google пусна специален сайт, посветен на пандемията от коронавирус. Уеб ресурсът предоставя достоверна информация само от надеждни източници.

На сайта Google Covid-19 хората могат да намерят полезна информация по всички въпроси, свързани с коронавируса, включително начини на разпространение на заразата, симптоми, превенция, лечение и т.н.

Публикувано 22 Мар, 2020 - 12:02 Още... 'Google пусна специален сайт за Covid-19' (712 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google услугите с над 2 млрд. активни потребители месечно
Google новини Активната месечна аудитория на Google услуги по света е повече от 2 милиарда души, според източници от компанията, на които се позовава Gizchina. Става въпрос за услугите, включени в пакета Google G Suite.

В скорошно интервю Хавиер Солтеро, ръководител на проекта Google G Suite, обяви, че компанията е завършила 2019 година с повече от 2 милиарда активни потребители всеки месец.

Internet: Google Play блокира стотици приложения с реклами
Google новини Google редовно почиства онлайн магазина за Android приложения (Google Play) от разработки, които нарушават правилата или са опасни за потребителите. В последната „чистка” бяха премахнати 600 приложения.

Става въпрос за приложения, които съдържат натрапчива реклама и така нарушават правилата за публикуване в Google Play. Нещо повече, Google е блокирал и разработчиците на тези приложения, става ясно от публикация в CNET.

Публикувано 25 Фев, 2020 - 09:53 Още... 'Google Play блокира стотици приложения с реклами' (470 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456789101112131415161727   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.