Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 39 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Google новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123456789101112131415161727   >

Internet: Google ще строи уникален град в Маунтин Вю
Google новини Интернет гигантът Google възнамерява да построи цял малък град, в който да разположи офиси, жилищни помещения и всички свързани елементи от инфраструктурата на пешеходно разстояние едни от други.

Градчето ще се разгърне на площ от 40 акра в Маунтин Вю, Калифорния, съобщи CNBC, позовавайки се на представители на холдинга Alphabet (компанията- майка на Google). Изпълнен с ИТ фирми и стартъпи, този компактен кампус в сърцето на Силициевата долина ще предложи най-удобната среда за професионалистите.

Публикувано 04 Сеп, 2020 - 11:28 Още... 'Google ще строи уникален град в Маунтин Вю' (1083 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Google подготвя нова смарт колонка
Google новини Google изглежда e преустановил работата си по оригиналния умен говорител Home, тъй като наскоро маркира продукта като „неналичен” в своя магазин. Този ход подсказа, че компанията е на път да създаде нова умна джаджа.

Федералната комисия за комуникации (FCC) е сертифицирала ново „безжично устройство” на Google, въпреки че много от детайлите за джаджата остават поверителни. Също така на сайта на японски регулатор се появи продукт със съвпадащ номер на модела.

Публикувано 12 Юли, 2020 - 07:44 Още... 'Google подготвя нова смарт колонка' (554 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Meet конкурира Zoom с нови функции
Google новини Платформата за видеоконференции Google Meet получава някои нови функции, подобни на Zoom, включително замъгляване на фона, поддръжка на Nest Hub Max, въпроси и отговори (Q&A) и анкети, съобщи Google.

В момента на пазара има много приложения за видеоконференции, като сред най-популярните са Zoom, Skype, Microsoft Teams и др. След като направи Meet безплатен за всички потребители, Google въведе няколко функции, с които директно конкурира Zoom.

Публикувано 29 Юни, 2020 - 14:36 Още... 'Google Meet конкурира Zoom с нови функции' (890 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Chrome се превръща и в безплатен PDF редактор
Google новини Google подготвя полезно нововъведение за браузъра Chrome. Най-популярното приложение за сърфиране в уеб ще се превърне и в безплатен редактор на PDF документи, става ясно от публикация в блога на Chromium.

Разработчиците на Google предлагат опростено решение на проблем, за който имаше много отзиви от потребителите на браузъра. Става въпрос за ситуации, в които потребителите попълват полета в PDF файл, отворен с Chrome, а след това го съхраняват на своя компютър и откриват, че промените липсват.

Публикувано 05 Юни, 2020 - 09:02 Още... 'Chrome се превръща и в безплатен PDF редактор' (576 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Предстоят сериозни промени в Google търсенето
Google новини Google обяви нов алгоритъм, който ще се използва в бъдеще в най-популярната търсеща машина. Нови фактори ще влияят съществено при подреждане на резултатите от заявките за търсене.

Интернет компанията нарича новите критерии „Page Experience”, това е начина по който потребителите взаимодействат с уеб страниците, удобството и др. Казано по-просто, ако даден сайт е неудобен и на потребителя не му е приятно да го ползва, Google ще понижи неговата позиция в резултатите от търсене.

Публикувано 31 Май, 2020 - 07:30 Още... 'Предстоят сериозни промени в Google търсенето' (940 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Messages ще се сдобие с криптиране „от край до край”
Google новини Google подготвя нова и много полезна функция за своето базово приложение за обмен на съобщения чрез Android смартфони – Messages. Криптиране от „край до край” ще направи комуникациите много по-сигурни.

Доказателството за подготвяната нова функционалност е открито в кода на „вътрешен” APK файл за Messages версия 6.2 от журналистите на 9to5Google, наред с други нововъведения.

Internet: Google готви чистка на плъгините за Chrome
Google новини Google подготвя мащабна проверка на разширенията за браузъра Chrome. В резултат на това хиляди плъгини може да изчезнат от Chrome Web Store, съобщи ZDNet.

Новите правила ще влязат в сила на 27 август 2020 г. От магазина ще отпаднат потенциално опасни разширения, които съдържат злонамерен софтуер или пречат на потребителите чрез постоянен спам от известия.

С други думи, Google се стреми да изчисти своя магазин от разширения „боклуци”. От разработчиците се изисква да „поправят” своите плъгини, за да отговорят на новите изисквания.

Публикувано 30 Апр, 2020 - 17:59 Още... 'Google готви чистка на плъгините за Chrome' (734 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google подготвя „умна” банкова карта
Google новини Google разработва собствена „умна” банкова карта, с която ще конкурира Apple, която пусна подобен продукт още през миналата година, съобщи TechCrunch, като публикува и официални изображения на картата.

Твърди се, че Google подготвя както виртуална, така и физическа дебитна карта. Проектът Google Pay Card се развива в сътрудничество различни банки-партньори, включително CITI и Stanford Federal Credit Union, разкрива TechCrunch.

Публикувано 19 Апр, 2020 - 12:56 Още... 'Google подготвя „умна” банкова карта' (654 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Stadia Pro безплатно за два месеца
Google новини Пандемията от коронавирус промени много неща в света. Някои промени са временни, а други – може би завинаги. Едно от временните явления е, че различни услуги, предлагани чрез абонамент, стават безплатни.

Поставени в карантината, много хора прекарват времето си в игри. Облачната платформа Google Stadia е една от наличните възможности за гейминг. От днес пакетът Google Stadia Pro, който струва 10 долара на месец, е безплатен в продължение на два месеца.

Публикувано 09 Апр, 2020 - 11:45 Още... 'Google Stadia Pro безплатно за два месеца' (701 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google пусна специален сайт за Covid-19
Google новини Интернет гигантът Google пусна специален сайт, посветен на пандемията от коронавирус. Уеб ресурсът предоставя достоверна информация само от надеждни източници.

На сайта Google Covid-19 хората могат да намерят полезна информация по всички въпроси, свързани с коронавируса, включително начини на разпространение на заразата, симптоми, превенция, лечение и т.н.

Публикувано 22 Мар, 2020 - 12:02 Още... 'Google пусна специален сайт за Covid-19' (712 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456789101112131415161727   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.