Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 25 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Google новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123456789101112131415161727   >

Internet: Колите на Google Street View отново на обиколка в България
Google новини Автомобили на Google Street View се завръщат по пътищата на България от този петък, 26 март. През следващите месеци те ще посетят редица градове и ще преминат по множество пътни участъци в цялата страна със задачата да осъвременят изображенията на градовете, пътищата и магистралите в услугата Google Street View.

Потребителите вече могат да посетят в Google Street View повечето български градове, много природни забележителности, архитектурно-музейни резервати, национални и градски паркове. Инфраструктурата не само в градовете, но и между тях, се променя и развива с течение на времето, затова Google цели изображенията да се актуализират редовно. Новите изображения ще помогнат на потребителите да се ориентират още по-добре на път към различни дестинации.

Публикувано 25 Мар, 2021 - 17:36 Още... 'Колите на Google Street View отново на обиколка в България' (1204 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Брандът Google Phone се прицелва в бизнеса
Google новини От няколко години Google продава устройства под управление на Android чрез програмата си Android Enterprise. Сега интернет компанията започна да рекламира своите смартфони Pixel, използвайки фразата „Google Phone. Създаден за бизнес”.

На новия уебсайт Pixel for Business са описани основните предимства на смартфоните Pixel. Първо, потребителските данни в тях са надеждно защитени, като за целта Google използва специално разработен чип Titan M, който беше представен за първи път в Pixel 3 през 2018 г.

Публикувано 17 Фев, 2021 - 09:36 Още... 'Брандът Google Phone се прицелва в бизнеса' (645 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Обновен Chrome скъсва с Adobe Flash Player и FTP
Google новини Google пусна голяма актуализация на Chrome за всички платформи. Новата версия на най-популярния уеб браузър премахва поддръжката на Adobe Flash Player и FTP, наред с редица други подобрения.

Стабилната версия Chrome 88 е достъпна за настолни системи Windows, Linux и macOS, както и за мобилни устройства под управление на iOS и Android. Тя идва с множество иновации и прекратява поддръжката на някои технологии и платформи.

Публикувано 20 Яну, 2021 - 11:26 Още... 'Обновен Chrome скъсва с Adobe Flash Player и FTP' (659 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Ще редактираме MS Office документи директно в Gmail
Google новини Google улесни значително редактирането на документи от Microsoft Office, изпратени като прикачени файлове към Gmail. Нова функция на Google Workspace (известен преди като G Suite) позволява на потребителите да редактират документи директно от входящата си поща.

С тази промяна прикачените файлове от Microsoft Office ще имат нова опция „редактиране”. И когато редакциите приключат, ще се появи нова опция за споделяне на документа по имейл. И двете промени ще спестят време на потребителите на Gmail, като елиминират няколко стъпки.

Публикувано 12 Дек, 2020 - 09:32 Още... 'Ще редактираме MS Office документи директно в Gmail' (661 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Google удължава живота на Android смартфоните
Google новини Google е на път да реши проблема с кратката поддръжка на смартфоните под управление на Android. Новата технология Project Mainline ще позволи на потребителите да получават актуализации на операционната система за много по-дълъг период отколкото сега.

Версия Android 12 ще промени подхода за актуализиране на операционната система, става ясно от публикация в специализирания портал XDA Developers. Модулът Android Runtime (ART) ще бъде заменен с обновяващия се Mainline, в резултат на което потребителите ще могат да изтеглят актуализации на Android от Google Play Store.

Публикувано 27 Ное, 2020 - 09:12 Още... 'Google удължава живота на Android смартфоните' (842 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Google работи по интересна функция в Android 12
Google новини Миналата година Apple добави поддръжка на Ultra Wideband в своите iPhone устройства, без да обясни защо е необходимо това. По-късно технологията се появи в смартфоните Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra. Но ето, че Google е решил да внедри поддръжка на Ultra Wideband в Android.

Защо е важна тази технология и какво могат да очакват потребителите? Ultra Wideband е свръхшироколентова технология с малък обхват. Може да се използва за предаване на данни и геолокация в затворени пространства, поради което някои я определят като локален GPS с ниска консумация на енергия.

Публикувано 14 Ное, 2020 - 11:59 Още... 'Google работи по интересна функция в Android 12' (1132 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Maps добавя нови функции за колоездачите
Google новини Рекордно високо ниво на заявките за упътвания от велосипедисти в Google Maps се наблюдава напоследък. От февруари досега ръстът е 69%, по данни на Google. Ето защо компанията добавя нови функции за колоездачите в своята популярна услуга.

Известно е, че маршрутите за автомобили и велосипеди не са съвсем еднакви. Колоездачите могат да се възползват от нестандартни маршрути, което прави пътуването им по-бързо. Поради нарастването на заявките за упътвания, Google Maps вече предлага някои актуализации за колоездачни маршрути в големите градове.

Публикувано 25 Окт, 2020 - 08:01 Още... 'Google Maps добавя нови функции за колоездачите' (888 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Google пусна достъпен Nest термостат с радар
Google новини Google обяви днес нов термостат Nest с изцяло променен дизайн и значително по-ниска цена от своите предшественици. Домашното устройство използва радар, за да определи наблизо сте.

Nest се превърна в марка на Google за домашна електроника, която включва продукти от рода на термостати, алармени системи, високоговорители и охранителни камери. Термостатът се конкурира с подобни продукти на компании като Ecobee, подкрепяна от Amazon, и Honeywell.

Публикувано 14 Окт, 2020 - 08:34 Още... 'Google пусна достъпен Nest термостат с радар' (1231 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Google затяга контрола върху сигурността на Android софтуера
Google новини Google обяви нови инициатива, насочена към повишаване на сигурността на Android устройствата чрез откриване на уязвимости в софтуера, доставян от различните производители на смартфони и таблети.

Новата програма се нарича Android Partner Vulnerability Initiative (APVI). Екипът на Google за сигурност и поверителност на Android ще разследва и открива недостатъци в софтуера на различните OEM производители на устройства.

Internet: Google ще строи уникален град в Маунтин Вю
Google новини Интернет гигантът Google възнамерява да построи цял малък град, в който да разположи офиси, жилищни помещения и всички свързани елементи от инфраструктурата на пешеходно разстояние едни от други.

Градчето ще се разгърне на площ от 40 акра в Маунтин Вю, Калифорния, съобщи CNBC, позовавайки се на представители на холдинга Alphabet (компанията- майка на Google). Изпълнен с ИТ фирми и стартъпи, този компактен кампус в сърцето на Силициевата долина ще предложи най-удобната среда за професионалистите.

Публикувано 04 Сеп, 2020 - 11:28 Още... 'Google ще строи уникален град в Маунтин Вю' (1083 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456789101112131415161727   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.