Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 18 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Google новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123456789101112131415161727   >

Internet: Google пусна специален сайт за Covid-19
Google новини Интернет гигантът Google пусна специален сайт, посветен на пандемията от коронавирус. Уеб ресурсът предоставя достоверна информация само от надеждни източници.

На сайта Google Covid-19 хората могат да намерят полезна информация по всички въпроси, свързани с коронавируса, включително начини на разпространение на заразата, симптоми, превенция, лечение и т.н.

Публикувано 22 Мар, 2020 - 12:02 Още... 'Google пусна специален сайт за Covid-19' (712 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google услугите с над 2 млрд. активни потребители месечно
Google новини Активната месечна аудитория на Google услуги по света е повече от 2 милиарда души, според източници от компанията, на които се позовава Gizchina. Става въпрос за услугите, включени в пакета Google G Suite.

В скорошно интервю Хавиер Солтеро, ръководител на проекта Google G Suite, обяви, че компанията е завършила 2019 година с повече от 2 милиарда активни потребители всеки месец.

Internet: Google Play блокира стотици приложения с реклами
Google новини Google редовно почиства онлайн магазина за Android приложения (Google Play) от разработки, които нарушават правилата или са опасни за потребителите. В последната „чистка” бяха премахнати 600 приложения.

Става въпрос за приложения, които съдържат натрапчива реклама и така нарушават правилата за публикуване в Google Play. Нещо повече, Google е блокирал и разработчиците на тези приложения, става ясно от публикация в CNET.

Публикувано 25 Фев, 2020 - 09:53 Още... 'Google Play блокира стотици приложения с реклами' (470 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: YouTube навърши 15 години с 2 млрд. потребители месечно
Google новини YouTube, най-популярният видео портал в интернет, навърши вчера 15 години. Услугата, притежавана в момента от Google, се появи на 14 февруари 2005 г., а сега е част от ежедневието на милиарди хора по света.

„Всяко тримесечие се опитвам да кажа на авторите на YouTube какво е важно за мен и какво се е случило през последните няколко месеца. Тази година, в която празнуваме 15-я рожден ден на YouTube, искам да се обърна към цялата ни общност, за да разкажа накратко за миналото и да споделя нашите планове за следващата година”, написа в блога на Google главният изпълнителен директор на YouTube – Сюзън Войчицки.

Публикувано 16 Фев, 2020 - 12:35 Още... 'YouTube навърши 15 години с 2 млрд. потребители месечно' (817 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Chrome ще спира изтеглянията на опасни файлове
Google новини Google подготвя още едно нововъведение за потребителите на най-популярния браузър в света – Chrome. Дори и на сигурни уеб страници (с https криптиране) ще могат да се изтеглят само безопасни файлове.

Неотдавна Google започна да маркира сайтовете, зареждани в Chrome през протокол http, като „несигурни” и обяви, че ще започне напълно да блокира „смесеното” съдържание. Сигурните https страници често имат такъв тип „смесено” съдържание, когато някои елементи са заредени през http.

Публикувано 10 Фев, 2020 - 09:47 Още... 'Chrome ще спира изтеглянията на опасни файлове' (751 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google купи разработчик на хардуер за е-търговия
Google новини Google обяви, че придобива хардуерния разработчик Pointy. Стойността на сделката не се съобщава, но според публикация на TechCrunch, интернет гигантът ще плати 147 милиона паунда за ирландския стартъп.

Pointy развива уникална ниша на пазара на устройства за електронна търговия. Нейният хардуерен модул с размер на кибритена кутия се включва в скенер за баркод, за да опрости контрола на инвентара.

Публикувано 20 Яну, 2020 - 09:29 Още... 'Google купи разработчик на хардуер за е-търговия' (619 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Google няма да остави Windows 7 без Chrome
Google новини След по-малко от седмица Microsoft ще прекрати поддръжката на операционната система Windows 7. Но потребителите на тази операционна система няма да останат без браузър Chrome.

Google съобщи, че пълната поддръжка на Chrome за Windows 7 ще продължи поне още 18 месеца – до 15 юли 2021 г. Дотогава всички функции за защита на браузъра ще бъдат запазени.

Публикувано 10 Яну, 2020 - 13:11 Още... 'Google няма да остави Windows 7 без Chrome' (588 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google картите с ново улеснение за електромобилистите
Google новини Нова функция в Google Maps позволява на собствениците на електромобили да филтрират станциите за зареждане по типа щепсели. Това е поредно допълнение към картите, насочено към улесняване на притежателите на електрически коли.

Сега, когато търсят място за зареждане на електромобила, водачите могат да зададат конкретен тип щепсел: CHAdeMO, CCS (Combo 1 и 2), Type 2, J1772 и фирмените конектори на Tesla. Така например, Nissan и Mitsubishi използват CHAdeMO, докато Jaguar и BMW разчитат на CCS.

Публикувано 18 Дек, 2019 - 09:08 Още... 'Google картите с ново улеснение за електромобилистите' (702 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Google изгражда усилено центрове за данни
Google новини Google изгражда центрове за данни на рекорден брой места. Американският интернет гигант следва план за инвестиции в размер на 13 милиарда долара в подобни проекти през 2019 г., припомня Data Center Frontier.

Тази година компанията отвори нови центрове за данни в Северна Вирджиния и Тенеси и започна изграждането на съоръжения в Тексас, Охайо и Невада. Google обяви също планове за разполагане на облачен изчислителен център в Небраска, но все още не е потвърдила точното му местоположение. Освен това Google се договори с властите относно субсидиите за изграждането на център за данни в Аризона.

Публикувано 05 Дек, 2019 - 10:17 Още... 'Google изгражда усилено центрове за данни' (615 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google ще разбира смисъла на цялата заявка за търсене
Google новини Скоро се очаква актуализация на търсачката Google ще разбира по-добре смисъла на цялата заявка, а не само отделните думи, съобщи Gizchina, позовавайки се на информация от интернет компанията.

За да постигне това подобрение, Google е внедрила технология за машинно обучение, която позволява на търсачката да свърже отделните думи помежду им и по-точно да намира желания резултат. Новата технология вече е преминала успешно етапа на тестване, продължил повече от година.

Публикувано 28 Окт, 2019 - 13:18 Още... 'Google ще разбира смисъла на цялата заявка за търсене' (517 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456789101112131415161727   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.