Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 11 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Google новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123456789101112131415161727   >

Hardware: Google Assistant доминира над Siri и Amazon Alexa в IQ тест
Google новини Ако искате да си вземете смарт говорител, но не знаете на кой да се спрете, новото проучване на Loup Ventures може да ви помогне. Според него Google Assistant е най-добрият на пазара в момента. Макар трите асистента да имат подобни резултати относно разбирането на въпросите, само този на Google отговаря правилно на над 90%.

Публикувано 28 Авг, 2019 - 09:50 Още... 'Google Assistant доминира над Siri и Amazon Alexa в IQ тест' (679 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Street View обновява картата на България
Google новини Това лято колите на Google отново ще обиколят улиците и пътищата на България, за да отразят в Google Maps вечно променящата се инфраструктура и пейзаж. При поредното заснемане и обновление ще се включат и кадри, заснети от пешеходци, или т.нар. трекери.

Street View е популярна функция на Google Maps, която в момента е налична в повече от 85 страни по света, както и в части от Арктика и Антарктида. Благодарение на услугата, потребителите могат да гледат 360° изображения на различни улици, културно и национално наследство. Картите са достъпни също в Google Earth и мобилната версия на Google Maps.

Публикувано 16 Авг, 2019 - 16:06 Още... 'Google Street View обновява картата на България' (1200 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Cloud планира да утрои продажбите за няколко години
Google новини Доставчикът на инфраструктурни облачни услуги Google Cloud генерира приходи от 8 млрд. долара годишно и планира да утрои продажбите си в следващите няколко години, заяви главният изпълнителен директор на интернет гиганта Съндър Пичаи, цитиран от CNBC.

Google Cloud е основен двигател за растежа на компанията-майка Alphabet (под чиято шапка оперира облачното подразделение) през второто тримесечие на финансовата година, уточни Пичаи.

GSM: Google подготвя специален Android за телефони с бутони
Google новини Google разработва специална версия на Android, предназначена за класически мобилни телефони с бутони. Платформата вече се тества на модифициран модел Nokia, съобщават специализирани източници.

Марката и моделът на „експерименталния” телефон не се уточняват, но устройството наподобява много Nokia 220, който по подразбиране работи със софтуерна платформа Series 30+, разкри 9to5Google.

Публикувано 20 Юли, 2019 - 10:24 Още... 'Google подготвя специален Android за телефони с бутони' (985 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google тества социална мрежа Shoelace за офлайн срещи
Google новини Google изглежда не може да устои на желанието да създаде нова социална мрежа, дори след като затвори проекта Google+ за обикновени потребители. Екипъта на отдела „Area 120” разработва социална мрежа Shoelace, която помага на хората да се събират в реалния живот, съобщи Gizmodo.

Как работи новата мрежа? Вие избирате интересите си, а създателите ви помагат да се свържете с хора със същите интереси, за да участвате заедно в различни дейности. Ако сте нов в града, например, можете да намерите ентусиасти за тичане в парка или за разговори в местния книжен клуб.

Публикувано 14 Юли, 2019 - 08:10 Още... 'Google тества социална мрежа Shoelace за офлайн срещи' (667 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Maps засича дали шофьорът на таксито хитрува
Google новини На мнозина се е случвало шофьорът на таксито да се опита да достигне желаната дестинация по „обиколен” маршрут, не защото е наложително, а просто за да натрупа по-голяма сметка. Скоро обаче Google Maps ще разкрива и издава такива хитреци.

Популярното приложение ще докладва на пътника, ако водачът на таксито му се е отклонил от най-краткия маршрут до желаното място. Е, човек винаги може да използва Google Maps или някое приложение за навигация, за да се увери, че таксиметровият шофьор ще избере възможно най-краткия маршрут, но най-новата функция на приложението върши работата сама – тя уведомява дали шофьорът се движи извън маршрута.

Публикувано 11 Юни, 2019 - 12:24 Още... 'Google Maps засича дали шофьорът на таксито хитрува' (669 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Google Stadia взе първата си жертва
Google новини Анонсът на Google Stadia през март породи много надежди и срина много мечти. След като стоя за повече от две десетилетия извън гейм индустрията, гигантската корпорация най-сетне реши да изпита почвата с една теоретично супер иновативна технология, каквато е неговата стрийминг платформа за игри. Някои от гейм гигантите като Ubisoft бяха на събитието, вероятно планирайки да са на челните места когато технологията дебютира и разтърси гейминга през 2020 г.

Междувременно производителите на нишови конзоли вероятно са гледали доста притеснено, осъзнавайки какво означава за индустрията Google Stadia. Един от тези проекти е конзолата Mad Box, обявена за пръв път в Twitter от английското студио Slightly Mad.

Публикувано 07 Май, 2019 - 09:20 Още... 'Google Stadia взе първата си жертва' (901 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Docs стана напълно съвместим с MS Office
Google новини Отпада един от основните проблеми при работа с файлове на Microsoft Office в уеб-базирания Google Docs. Приложението на Google се сдоби с вградена поддръжка на т.нар. нейтив формати на Word, Excel и PowerPoint.

Досега при редактиране, съвместна работа, коментиране и други операции се налагаше преобразуване на документите във формат на Google, макар че те бяха достъпни за разглеждане директно. Това неудобство съвсем скоро ще отпадне.

Публикувано 15 Апр, 2019 - 10:34 Още... 'Google Docs стана напълно съвместим с MS Office' (830 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Google Pixel Watch ще надцаква Apple Watch с дизайнерско решение
Google новини Много скоро технологичния гигант Google ще анонсира новият си часовник - Google Pixel Watch.

Предполагаме че можем да очакваме часовника през октомври, когато ще бъде анонсиран заедно с Google Pixel 4.

Публикувано 09 Апр, 2019 - 10:16 Още... 'Google Pixel Watch ще надцаква Apple Watch с дизайнерско решение' (704 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Gmail навърши 15 години с интересно нововъведение
Google новини Google отбеляза днес 15-годишния юбилей на Gmail – най-популярната електронна поща в света, като добави редица нови функции в приложението. Главната от тях е вграденият планировчик, който позволява автоматично изпращане на съобщения в най-подходящото време.

Планирането на съобщенията е полезна възможност за корпоративните потребители, които биха искали, например, да изпращат имейлите сутрин, така че да достигат своите адресати в началото на работния ден, коментира Engadget.

Публикувано 03 Апр, 2019 - 08:41 Още... 'Gmail навърши 15 години с интересно нововъведение' (639 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456789101112131415161727   >
Copyright© 2002-2019 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.