Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 29 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Google новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123456789101112131415161727   >

Internet: Ще редактираме MS Office документи директно в Gmail
Google новини Google улесни значително редактирането на документи от Microsoft Office, изпратени като прикачени файлове към Gmail. Нова функция на Google Workspace (известен преди като G Suite) позволява на потребителите да редактират документи директно от входящата си поща.

С тази промяна прикачените файлове от Microsoft Office ще имат нова опция „редактиране”. И когато редакциите приключат, ще се появи нова опция за споделяне на документа по имейл. И двете промени ще спестят време на потребителите на Gmail, като елиминират няколко стъпки.

Публикувано 12 Дек, 2020 - 09:32 Още... 'Ще редактираме MS Office документи директно в Gmail' (661 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Google удължава живота на Android смартфоните
Google новини Google е на път да реши проблема с кратката поддръжка на смартфоните под управление на Android. Новата технология Project Mainline ще позволи на потребителите да получават актуализации на операционната система за много по-дълъг период отколкото сега.

Версия Android 12 ще промени подхода за актуализиране на операционната система, става ясно от публикация в специализирания портал XDA Developers. Модулът Android Runtime (ART) ще бъде заменен с обновяващия се Mainline, в резултат на което потребителите ще могат да изтеглят актуализации на Android от Google Play Store.

Публикувано 27 Ное, 2020 - 09:12 Още... 'Google удължава живота на Android смартфоните' (842 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Google работи по интересна функция в Android 12
Google новини Миналата година Apple добави поддръжка на Ultra Wideband в своите iPhone устройства, без да обясни защо е необходимо това. По-късно технологията се появи в смартфоните Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra. Но ето, че Google е решил да внедри поддръжка на Ultra Wideband в Android.

Защо е важна тази технология и какво могат да очакват потребителите? Ultra Wideband е свръхшироколентова технология с малък обхват. Може да се използва за предаване на данни и геолокация в затворени пространства, поради което някои я определят като локален GPS с ниска консумация на енергия.

Публикувано 14 Ное, 2020 - 11:59 Още... 'Google работи по интересна функция в Android 12' (1132 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Maps добавя нови функции за колоездачите
Google новини Рекордно високо ниво на заявките за упътвания от велосипедисти в Google Maps се наблюдава напоследък. От февруари досега ръстът е 69%, по данни на Google. Ето защо компанията добавя нови функции за колоездачите в своята популярна услуга.

Известно е, че маршрутите за автомобили и велосипеди не са съвсем еднакви. Колоездачите могат да се възползват от нестандартни маршрути, което прави пътуването им по-бързо. Поради нарастването на заявките за упътвания, Google Maps вече предлага някои актуализации за колоездачни маршрути в големите градове.

Публикувано 25 Окт, 2020 - 08:01 Още... 'Google Maps добавя нови функции за колоездачите' (888 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Google пусна достъпен Nest термостат с радар
Google новини Google обяви днес нов термостат Nest с изцяло променен дизайн и значително по-ниска цена от своите предшественици. Домашното устройство използва радар, за да определи наблизо сте.

Nest се превърна в марка на Google за домашна електроника, която включва продукти от рода на термостати, алармени системи, високоговорители и охранителни камери. Термостатът се конкурира с подобни продукти на компании като Ecobee, подкрепяна от Amazon, и Honeywell.

Публикувано 14 Окт, 2020 - 08:34 Още... 'Google пусна достъпен Nest термостат с радар' (1231 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Google затяга контрола върху сигурността на Android софтуера
Google новини Google обяви нови инициатива, насочена към повишаване на сигурността на Android устройствата чрез откриване на уязвимости в софтуера, доставян от различните производители на смартфони и таблети.

Новата програма се нарича Android Partner Vulnerability Initiative (APVI). Екипът на Google за сигурност и поверителност на Android ще разследва и открива недостатъци в софтуера на различните OEM производители на устройства.

Internet: Google ще строи уникален град в Маунтин Вю
Google новини Интернет гигантът Google възнамерява да построи цял малък град, в който да разположи офиси, жилищни помещения и всички свързани елементи от инфраструктурата на пешеходно разстояние едни от други.

Градчето ще се разгърне на площ от 40 акра в Маунтин Вю, Калифорния, съобщи CNBC, позовавайки се на представители на холдинга Alphabet (компанията- майка на Google). Изпълнен с ИТ фирми и стартъпи, този компактен кампус в сърцето на Силициевата долина ще предложи най-удобната среда за професионалистите.

Публикувано 04 Сеп, 2020 - 11:28 Още... 'Google ще строи уникален град в Маунтин Вю' (1083 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Google подготвя нова смарт колонка
Google новини Google изглежда e преустановил работата си по оригиналния умен говорител Home, тъй като наскоро маркира продукта като „неналичен” в своя магазин. Този ход подсказа, че компанията е на път да създаде нова умна джаджа.

Федералната комисия за комуникации (FCC) е сертифицирала ново „безжично устройство” на Google, въпреки че много от детайлите за джаджата остават поверителни. Също така на сайта на японски регулатор се появи продукт със съвпадащ номер на модела.

Публикувано 12 Юли, 2020 - 07:44 Още... 'Google подготвя нова смарт колонка' (554 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Meet конкурира Zoom с нови функции
Google новини Платформата за видеоконференции Google Meet получава някои нови функции, подобни на Zoom, включително замъгляване на фона, поддръжка на Nest Hub Max, въпроси и отговори (Q&A) и анкети, съобщи Google.

В момента на пазара има много приложения за видеоконференции, като сред най-популярните са Zoom, Skype, Microsoft Teams и др. След като направи Meet безплатен за всички потребители, Google въведе няколко функции, с които директно конкурира Zoom.

Публикувано 29 Юни, 2020 - 14:36 Още... 'Google Meet конкурира Zoom с нови функции' (890 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Chrome се превръща и в безплатен PDF редактор
Google новини Google подготвя полезно нововъведение за браузъра Chrome. Най-популярното приложение за сърфиране в уеб ще се превърне и в безплатен редактор на PDF документи, става ясно от публикация в блога на Chromium.

Разработчиците на Google предлагат опростено решение на проблем, за който имаше много отзиви от потребителите на браузъра. Става въпрос за ситуации, в които потребителите попълват полета в PDF файл, отворен с Chrome, а след това го съхраняват на своя компютър и откриват, че промените липсват.

Публикувано 05 Юни, 2020 - 09:02 Още... 'Chrome се превръща и в безплатен PDF редактор' (576 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456789101112131415161727   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.