Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 33 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Google новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345678910111213141516172737   >

Internet: Google въвежда комбинирано търсене на изображения и текст
Google новини Интернет гигантът Google въвежда нови функции за търсене, базирани на технологии за изкуствен интелект – по-специално комбинирано търсене на изображения и текстови заявки.

„През следващите месеци ще въведем нов начин за визуално търсене с възможност за задаване на въпроси за това, което виждате”, се казва в съобщение на корпорацията, на което се позовава РИА Новости.

Internet: Приложението Google Pay вече е достъпно и в България
Google новини Приложението за безконтактни плащания Google Pay вече е достъпно и за потребителите в България. Досега то се предлагаше у нас единствено чрез банкови посредници.

„Днес предприемаме сериозна стъпка към по-опростен, сигурен и удобен начин за разплащания със стартиране на приложението Google Pay в България за потребителите на смартфони с Android”, обявиха от интернет гиганта.

Публикувано 10 Сеп, 2021 - 08:41 Още... 'Приложението Google Pay вече е достъпно и в България' (718 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Календар ще ни казва колко време прекарваме в срещи
Google новини Календарът на Google скоро ще може да ни предоставя информация за това как минава работния ни ден, включително колко време прекарваме в срещи. Навярно това ще е полезна функция за всички, на които често се случва след среща да се чудят дали темата на обсъждане не можеше да бъде дискутирана значително по-кратко, ефективно и бързо чрез електронна поща.

Идеята зад Time Insights е човек да може да придобие по-добро разбиране за това как изразходва времето си, отбелязва Engadget. Така работещият може да коригира графика си, ако например осъзнае, че прекарва твърде много време в Zoom разговори или конферентни зали. Най-малкото срещите с едни и същи хора биха могли да се обединят.

Internet: Google изоставя престарелите версии на Android
Google новини Google започна да изпраща имейли на потребители на устройства с много стари версии на платформата Android, за да им съобщи, че е време да се сбогуват с тях.

От 27 септември устройствата с Android 2.3.7 и по-стари версии вече няма да могат да влизат в услугите на Google. Това на практика ще елиминира голяма част от функциите на софтуера в смартфоните, съобщи Arstechnica.

Публикувано 17 Авг, 2021 - 12:57 Още... 'Google изоставя престарелите версии на Android' (937 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Google вгражда собствен процесор в смартфоните Pixel
Google новини Google обяви, че ще произвежда свой собствен процесор за смартфони. Чипът Google Tensor ще залегне в основата на новите телефони Pixel 6 и Pixel 6 Pro, очаквани на пазара тази есен.

С този ход компанията ще загърби досегашния доставчик Qualcomm. По-рано и Apple реши да използва свои собствени процесори в новите си компютри вместо чипове на Intel, припомня CNBC.

Публикувано 04 Авг, 2021 - 11:25 Още... 'Google вгражда собствен процесор в смартфоните Pixel' (890 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Ads с нови мерки срещу нарушители на правилата
Google новини Нови мерки срещу рекламодатели, които многократно нарушават правилата на системата Google Ads, ще влязат в сила през септември 2021 г., съобщиха от интернет компанията.

„Ще започнем да внедряваме системата, базираща се на предупреждения, на 21 септември 2021 г. с постепенно увеличение на обема в рамките на 3 месеца за правилата относно: допускане на непочтено поведение, неодобрени вещества, оръжия, части от оръжия и сродни продукти, експлозиви, други оръжия и тютюн”, поясняват от Google.

Публикувано 29 Юли, 2021 - 10:50 Още... 'Google Ads с нови мерки срещу нарушители на правилата' (1383 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Chrome въвежда опция за HTTPS с приоритет
Google новини Google ще добави режим HTTPS-First към браузъра Chrome 94. Това нововъведение е подобно на режима HTTPS Only, въведен по-рано от Mozilla в браузъра Firfox 83, и се явява поредна стъпка за повишаване на сигурността в интернет.

Когато се опитва да отвори уебсайт без криптиране чрез HTTP, браузърът първо ще се опита да осъществи достъп до HTTPS и ако опитът е неуспешен, потребителят ще получи предупреждение за липса на HTTPS поддръжка и предложение за отваряне на сайта без криптиране.

Публикувано 19 Юли, 2021 - 11:06 Още... 'Chrome въвежда опция за HTTPS с приоритет' (884 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Workspace става достъпен за всички потребители
Google новини Google отвори достъпа до услугите на пакета Workspace за всички потребители. Досега уеб-базираните услуги можеха да ползват само от корпоративни потребители.

Вече не е необходим корпоративен акаунт за работа в Google Workspace, съобщи Engadget. Допълнителните функции на Docs, Meet, Drive и други услуги на Workspace се предлагат напълно безплатно.

Публикувано 16 Юни, 2021 - 10:20 Още... 'Google Workspace става достъпен за всички потребители' (745 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Google пусна официално Fuchsia OS на собствени устройства
Google новини Дългоочакваната операционна система Fuchsia, считана за алтернатива на Android, вече работи на истински устройства, произведени от Google, а именно – първото поколение Nest Hub за умния дом.

От днес Google започва да предлага актуализация за собствениците на първото поколение Nest Hub, пуснато през 2018 г., съобщи The Verge. Тази актуализация няма да промени никоя от функционалностите на Nest Hub, но интелигентният дисплей на устройството ще работи с операционна система Fuchsia вместо с Linux-базирана Cast OS, използвана преди.

Публикувано 26 Май, 2021 - 09:36 Още... 'Google пусна официално Fuchsia OS на собствени устройства' (720 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Как да ограничите Gооglе да ви cлeди
Google новини Bepoятнo cтe нaяcнo, чe Gооglе пocтoяннo cлeди ĸaĸвo пpaвитe, ĸoгaтo изпoлзвaтe ycтpoйcтвo c Аndrоіd или няĸoe oт пpилoжeниятa или ycлyгитe нa ĸoмпaниятa — нo мoжe oщe дa нe ocъзнaвaтe, чe пипaлaтa нa тexнoлoгичния гигaнт дocтигaт мнoгo пo-нaдълбoĸo и Gооglе знae мecтaтa, ĸoитo пoceщaвaтe, пoĸyпĸитe, ĸoитo пpaвитe, и oщe мнoгo.

Издaниeтo Wіrеd cъбиpa инфopмaция oтнocнo тoвa ĸaĸвo Gооglе знae зa вac — и ĸaĸ дa oгpaничитe cъбиpaнитe дaнни.

Публикувано 16 Май, 2021 - 09:30 Още... 'Как да ограничите Gооglе да ви cлeди' (2709 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678910111213141516172737   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.