Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 40 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Xerox новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12   >

Hardware: Xerox покачи офертата си към HP до $35 млрд.
Xerox новини Xerox увеличи сумата, която е готова да плати за покупката на производителя на компютри и печатащи устройства HP Inc. Ако по-рано офертата се свеждаше до 22 долара за акция, сега тя е около 24 долара.

Съгласно новото предложение, Xerox възнамерява да плати 18,4 долара в брой плюс собствени акции в съотношение 0,149 към 1 за всяка акция на HP. Сумарно, офертата възлиза на около 35 милиарда долара. Новата цена е с 41% по-висока от средния курс на акциите на HP през последните три месеца.

Публикувано 12 Фев, 2020 - 12:59 Още... 'Xerox покачи офертата си към HP до $35 млрд.' (1005 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Xerox напуска съвместното предприятие с Fujifilm
Xerox новини Fujifilm и Xerox официално прекратиха партньорството си. Американската компания ще се оттегли от съвместното предприятие Fuji Xerox, което ще бъде преименувано.

От април 2021 г. компанията Fuji Xerox, в която Xerox притежава 25-процентов дял, ще промени името си на Fujifilm Business Innovation. Тя също така ще разшири дейността си, включително с решения в областта на облачните изчисления, изкуствения интелект и интернет на нещата.

Публикувано 09 Яну, 2020 - 16:22 Още... 'Xerox напуска съвместното предприятие с Fujifilm' (850 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Fujifilm опитва да поеме контрола над Xerox
Xerox новини Задава се поредна голяма сделка в технологичната индустрия. Японският производител на фототехника Fujifilm Holdings може да придобие мажоритарен дял от американската Xerox, един от водещите производители на копири и печатащи устройства.

Екипи от двете компании преговарят за сделка, съобщи Уол Стрит Джърнъл, позовавайки се на информирани източници. Разглеждат се няколко варианта, вкл. поемане на контрола върху Xerox от страна на Fujifilm, но не става въпрос за пълно поглъщане. Споразумение към момента не е договорено.

Публикувано 11 Яну, 2018 - 15:57 Още... 'Fujifilm опитва да поеме контрола над Xerox' (1047 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Xerox е лидер в МФУ сектора, благодарение на богатото си портфолио
Xerox новини Xerox е позициониран като лидер в доклада на IDC MarketScape, заради своето широко портфолио от мултифункционални устройства (МФУ). Докладът също изтъква Xerox като една от първите компании на пазара, които въвеждат нов подход в печатната индустрия чрез предоставяне на комплексни услуги за управление на печата.

Докладът анализира доставчиците на мултифункционални принтери и прави общ преглед на конкурентните им възможности. Той отличава богатата гама цветни и монохромни устройства на Xerox, които са от полза за широк кръг потребители - от малкия бизнес до международни корпорации.

Xerox ще управлява печатните операции на Cisco
Xerox новини Xerox ще управлява печатните операции в повече от 460 офиса на Cisco. Печатните услуги ще бъдат достъпни за служителите на Cisco по-ефективно през компютри и най-разнообразни мобилни устройства.

Като използва платформата Xerox Enterprise Print Services (EPS) за мобилно принтиране в облака, Cisco ще предостави на служителите си възможност да печатат от всяко устройство, по всяко време и от всяка точка, без да им се налага да свалят софтуер или да инсталират принтер.

Публикувано 22 Авг, 2011 - 21:54 Още... 'Xerox ще управлява печатните операции на Cisco' (973 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Принтер ColorQube 8570 от Xerox за ежедневна употреба
Xerox новини Компанията Xerox обяви пускането на нов принтер ColorQube 8570, предназначен да отговоря на нуждите на малките и средните предприятия, а така също и за корпоративни клиенти за ежедневен офис печат. Тъй както отбелязва производителят, основната отличителна черта на ColorQube 8570 е използването на твърдо мастило по технологията Solid Ink, която ви позволява да направите цветен печат, като осигурява високо качество и надеждност при използване на устройството. Прахообразното мастило на ColorQube 8570 заменя своя предшественик - Phaser 8560. Всички следващи принтери на Xerox ще бъдат произведени в рамките на една търговска марка - ColorQube.

Публикувано 30 Дек, 2010 - 17:11 Още... 'Принтер ColorQube 8570 от Xerox за ежедневна употреба' (1031 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Xerox запазва лидерска позиция на MPS пазара
Xerox новини Xerox запазва лидерската си позиция в областта на аутсорсинга на печатни услуги (MPS), обяви в своя доклад за европейски доставчици през 2010 г. компанията за изследвания и анализи Quocirca. За втора поредна година Xerox заема водеща позиция, заради глобалното присъствие и богатото портфолио с предложения, се казва в анализа за 2010 г.

Докладът, който прави преглед на променящите се тенденции при аутсорсинга на печатни услуги в цяла Европа, изтъква успешната практика на Xerox да генерира добри резултати на бизнеси от всякакъв мащаб, както и факта, че от 2001 г. насам сто процента от големите клиенти на Xerox, които ползват тези услуги, продължават да подновяват договорите си.

Публикувано 08 Дек, 2010 - 18:36 Още... 'Xerox запазва лидерска позиция на MPS пазара' (1620 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Xerox пуска три нови скенера на нашия пазар
Xerox новини Три нови скенера за големи работни групи пусна Xerox на българския пазар. Моделите DocuMate 3640, DocuMate 700 и DocuMate 742 са подходящи за управление на потока документи в компании от едър и среден мащаб, съобщиха от Xerox България.

DocuMate 3640 е производствен плосък скенер, оборудван с дуплексно устройство за автоматично подаване на документи до 80 листа, с възможност за сканиране на до 40 страници или 80 изображения в минута в двустранен режим. Наочен е към компании, които търсят ефективен начин за обработване на голям обем разнообразни документи и по-нататъшното им препращане в програми за управление на документи или системи за съхранение на данни.

Публикувано 01 Окт, 2010 - 10:19 Още... 'Xerox пуска три нови скенера на нашия пазар' (2142 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Проучване затвърждава лидерската позиция на Xerox в печатните услуги
Xerox новини София, 25 февруари 2010 г. – Корпорация Xerox e световен лидер в пазара на услуги за управление на документи, според изследването на анализаторската компания NelsonHall „Прогноза за пазара на управление на документи: 2009 – 2013 г.

В допълнение на това, че е признат за абсолютен световен лидер в услугите за управление на документи, Xerox води и отделните класации за всеки голям регион включително Северна Америка, Европа, Близкия Изток и Африка, Латинска Америка и Азиатско-тихоокеанската област.

Hardware: Xerox предлага цветно, комбинирано устройство за малкия офис и дома
Xerox новини Корпорация Xerox добави допълнителна гъвкавост в най-ниския клас мултифункционални устройства с компактно и нискобюджетно, цветно устройство, което може да се поръча в три различни конфигурации, за да посрещне най-точно нуждите на клиентите. Настолното устройство Xerox Phaser 6121 MFP комбинира функциите печат, копиране, сканиране и факс, и дава възможност на домашните офиси и малките работни групи на приемлива цена да обединят своето офис оборудване в едно компактно устройство.

Новият модел има отлични показатели за издръжливост и надеждност. Принтира пет цветни страници в минута и съответно 20 черно-бели. Трите различни конфигурации са:

    12   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.